Uğur Demirok’un yeni takımı belli oldu

Trabzonspor, Galatasaray’ın da ilgilendiği savunma oyuncusu Uğur Demirok’un Osmanlıspor’a tranfer edildiğini Kamu Aydınlatma Platformu(KAP)’a bildirdi. Trabzonspor'un tecrübeli teknik direktörü Şota Arveladze'nin bu sezon takımda düşünmediği Uğur Demirok, Süper Lig’in yeni ekiplerinden Osmanlıspor ile anlaştı.

Haberler 11.08.2015 - 15:20 Son Güncelleme : 11.08.2015 - 15:20

Trabzonsporun geçen sezonun devre arasında Akhisar Belediyespordan 1.5 milyon TL bonservis bedeliyle 3.5 yıllığına renklerine kattığı Uğur Demirok, hazırlık kamplarında beklenen performansı sergileyemeyince teknik direktör Şota Arveladze tarafından gönderilecekler listesine koyulmuştu. Galatasaray ile de adı anılan Uğur Demirok, sürpriz bir şekilde Osmanlısporla anlaştı.

Trabzonsporun kapa yaptığı açıklamada şöyle denildi;

Trabzonspor Kulübünden Borsa İstanbula gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan bildirimde, Profesyonel futbolcumuz Uğur Demirokun Osmanlıspora transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır denildi.

Anlaşmaya göre, Osmanlısporun bordo-mavili kulübe, sözleşme fesih bedeli olarak toplam 1 milyon lira + KDV ödeyeceği kaydedildi.

HAMZAOĞLUNUN TAKİBİNDEYDİ

Galatasaray alt yapısından yetişen Uğur Demirok, Akhisar Belediyesporu çalıştırırken teknik direktör Hamza Hamzaoğlunun vazgeçemediği oyuncuların başında geliyordu. Başarılı teknik adamın, Uğur Demiroku Galatasaraya istediği biliniyordu.

Öte yandan Trabzonsporun kadro dışı bırakıp kendilerine kulüp bulması istediği Fatih Atik, İshak Doğan ve Serdar Gürlere henüz resmi bir teklif olmadığı belirtildi. Zeki Yavrunun ise Kayserisporla anlaşmak üzere olduğu vurgulandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır