Uğur Demirok’un yeni takımı belli oldu

Trabzonspor, Galatasaray’ın da ilgilendiği savunma oyuncusu Uğur Demirok’un Osmanlıspor’a tranfer edildiğini Kamu Aydınlatma Platformu(KAP)’a bildirdi. Trabzonspor'un tecrübeli teknik direktörü Şota Arveladze'nin bu sezon takımda düşünmediği Uğur Demirok, Süper Lig’in yeni ekiplerinden Osmanlıspor ile anlaştı.

Uğur Demirok’un yeni takımı belli oldu

Trabzonspor'un geçen sezonun devre arasında Akhisar Belediyespor'dan 1.5 milyon TL bonservis bedeliyle 3.5 yıllığına renklerine kattığı Uğur Demirok, hazırlık kamplarında beklenen performansı sergileyemeyince teknik direktör Şota Arveladze tarafından gönderilecekler listesine koyulmuştu. Galatasaray ile de adı anılan Uğur Demirok, sürpriz bir şekilde Osmanlıspor'la anlaştı.

 Trabzonspor’un kap’a yaptığı açıklamada şöyle denildi;

 Trabzonspor Kulübü'nden Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu  Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan bildirimde, "Profesyonel futbolcumuz Uğur  Demirok'un Osmanlıspor'a transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır" denildi.

 Anlaşmaya göre,  Osmanlıspor'un bordo-mavili kulübe, sözleşme fesih  bedeli olarak toplam 1 milyon lira + KDV  ödeyeceği kaydedildi.

 HAMZAOĞLU'NUN TAKİBİNDEYDİ

 Galatasaray alt yapısından yetişen Uğur Demirok, Akhisar Belediyespor'u çalıştırırken  teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun vazgeçemediği oyuncuların başında geliyordu. Başarılı teknik adamın, Uğur Demirok'u Galatasaray'a istediği biliniyordu.

 Öte yandan Trabzonspor'un kadro dışı bırakıp kendilerine kulüp bulması istediği Fatih Atik, İshak Doğan ve Serdar Gürler'e henüz resmi bir teklif olmadığı belirtildi. Zeki Yavru'nun ise Kayserispor'la anlaşmak üzere olduğu vurgulandı.

Kaynak: Spor Merkezi