Üniversite'de musabakalar

Dicle Üniversitesi'ndeki Fakülte ve Yüksek Okullar arasında, Futbol, Basketbol ve Voleybol müsabakaları başladı.

Haberler 17.03.2017 - 08:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Üniversitesinde 2016-2017 Eitim Öretim Ylnda Dicle Üniversitesi Salk Kültür ve Spor Daire Bakanl tarafndan organize edilen Fakülte ve Yüksekokullar aras Futbol, Basketbol ve Voleybol spor müsabakalar balad.

Her yl olduu gibi bu yl da düzenlenen Fakülte ve Yüksekokullar aras spor müsabakalarna katlmn bir önceki yllara göre daha youn olduu gözlemlendi. Yirmiye yakn Fakülte ve Yüksekokulunun katlm salad sportif faaliyetlere üniversitemiz örencilerinin büyük ilgi gösterdikleri görüldü.

MÜSABAKALAR BALADI

Salk Kültür ve Spor Daire Bakanl tarafndan organize edilen Fakülte ve Yüksekokullar aras Futbol, Basketbol ve Voleybol spor müsabakalarn Dicle Üniversitesi Rektör Yardmclar Prof. Dr. Eyüp Tanrverdi, Prof. Dr. Ali Kemal Kadirolu, Salk Kültür ve Spor Daire Bakan Abdullah Getiren ve Spor ube Müdürü Mehmet Nur Öncü ile Beden Eitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Yrd. Zafer pekçi yakndan takip etti.

çok çekimeli geçecek olan müsabakalar sonucunda baarl olan takmlara madalya ve kupalar takdim edilecek. Ayrca bu yl turnuvada bir ilk olaca ve turnuva sonunda ampiyon takma Fair Play Kupas takdim edilecei belirlendi.

Ana Sayfaya Git