Görüş Bildir

Üniversite'de musabakalar

Dicle Üniversitesi'ndeki Fakülte ve Yüksek Okullar arasında, Futbol, Basketbol ve Voleybol müsabakaları başladı.

Üniversite'de musabakalar

Dicle Üniversitesinde 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında Dicle Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen Fakülte ve Yüksekokullar arası Futbol, Basketbol ve Voleybol spor müsabakaları başladı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlenen Fakülte ve Yüksekokullar arası spor müsabakalarına katılımın bir önceki yıllara göre daha yoğun olduğu gözlemlendi. Yirmiye yakın Fakülte ve Yüksekokulunun katılım sağladığı sportif faaliyetlere üniversitemiz öğrencilerinin büyük ilgi gösterdikleri görüldü.

MÜSABAKALAR BAŞLADI

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen Fakülte ve Yüksekokullar arası Futbol, Basketbol ve Voleybol spor müsabakalarını Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Eyüp Tanrıverdi, Prof. Dr. Ali Kemal Kadiroğlu, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Abdullah Getiren ve Spor Şube Müdürü Mehmet Nur Öncü ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Yrd. Zafer İpekçi yakından takip etti.

Çok çekişmeli geçecek olan müsabakalar sonucunda başarılı olan takımlara madalya ve kupaları takdim edilecek. Ayrıca bu yıl turnuvada bir ilk olacağı ve turnuva sonunda şampiyon takıma Fair Play Kupası takdim edileceği belirlendi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi