Volkan bırakıyor mu?

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, "Jübile yapmak gibi bir niyetim yok. 6. şampiyonluğu yaşayıp, 4. yıldızı takmak istiyorum. Bunları gerçekleştirdikten sonra zirvede bırakırım." dedi.

Haberler 08.04.2019 - 10:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fenerbahçenin deneyimli oyuncusu Volkan Demirel, TRT Spora çarpc açklamalarda bulundu. Volkan Demirel, Fenerbahçe takmnn derbi malubiyeti yok. Evet belki galibiyetimiz de yok ama malubiyetimiz de yok. 20 senedir gelen bir gelenek var, bu gelenei de biz durumlar ne olursa olsun devam ettirmek istiyoruz, devam ettireceimize de inanyoruz. Her zaman söylüyorum, bu sadece benim söylemem deil; tüm Galatasarayllar, Fenerbahçeliler için bu böyledir. dedi.

17 SENEDR HZMET EDYORUM

Kaptan, Jübile yapmak gibi bir niyetim yok. Benim için u an fiziim ve durumum gerei erken olduunu düünüyorum. Ayrca 6. ampiyonluu yaamak istiyorum. Ayrca 4. yldz takmak istiyorum. 17 senedir gelen bir hizmetim var. Bu isteklerimin de gayet normal olduunu düünüyorum. Hedefim Fenerbahçe camiasnda en üst seviyede brakmak. Bu isteklerim aslnda çok üst düzey istekler deil sadece getirdiim bir kariyerin güzel bir ekilde sonlandrlmas ve zirvede brakmak ve noktalamak gibi bir amacm var. diye konutu.

Ana Sayfaya Git