Volkan Demirel için son karar Ali Koç'un

Bu sezon kaleci Altay'ı transfer eden, kadrosunda Harun ve Berke olan Fenerbahçe'de Volkan Demirel'in geleceği merak ediliyor. Comolli tecrübeli eldiven için olumsuz görüş belirtirken, Emre Belözoğlu ve Ersun Yanal, Volkan'ın takımda kalmasını istiyor.

Haberler 17.07.2019 - 10:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Volkan Demirel, Fenerbahçe kalesini 17 yl korudu. yi günleri de oldu kötü günleri de... Bildiiniz üzere Ali Koçun bakan seçilmesiyle file bekçisi disiplinsiz davranlarndan dolay kadro d kalm, çalmalarn bir süre Dereaz Tesislerinde sürdürmütü.

Sonra af çkt Volkana ve yeniden Samandraya döndü. Geride braktmz sezonla birlikte Volkann sözlemesi bitti. Aradan zaman geçti, Fenerbahçe yeni sezon hazrlklarna balad, Volkan kimse aramad sormad. O hala tatilde. Sar-Lacivertliler bu arada Ankaragücünden Altay Bayndr transfer etti.

VOLKANIN DURUMU MASAYA YATIRILACAK

Altaya birinci kaleci gözüyle baklyor. Harun ikinci, Berke üçüncü srada. Hatta bir de Erten Ersu var. Peki Volkan ne olacak? Bu soru birkaç güne kadar yantn bulur. Bugün yönetim kurulu toplantsnda görüülecek maddeler arasnda Volkann durumu da masaya yatrlacak.

YANAL VE EMRE KALMASINI STYOR

Üç yöneticiyle birlikte Sportif Direktör Damien Comolli kaleci için olumsuz görü belirtti. Teknik direktör Ersun Yanal ve Emre Belözolu kaptann Aabeylik kontenjanndan bir yl daha takmda kalmasn istiyor. Nasl karar çkacak merak konusu. Son sözü Ali Koç söyleyecek. Yani top bakanda.

Ana Sayfaya Git