Yeni Malatyaspor, Ankaragücü maçından 3 puan almak istiyor

Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 26'ncı haftasında sahasında ağırlayacağı MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Haberler 14.03.2019 - 11:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Süper Ligde geride kalan 25 haftada toplad 34 puanla 6nc srada yer alan Evkur Yeni Malatyasporda MKE Ankaragücü maçnn hazrlklar Nurettin Soykan Tesislerinde devam etti. Futbolcular hafif tempolu kounun ardndan snma hareketleri ve dar alanda pas çalmas yapt. Antrenmann basna kapal olarak yaplan bölümünde ise MKE Ankaragücü maçnn taktik çalmas gerçekletirildi.

ERKAN: GALBYET ALAMADIIMIZ çN OLUMSUZ BR HAVA VAR

dman öncesi gazetecilerin sorularn yantlayan sar- krmzl takmn sol bek oyuncusu Erkan Ka, bir gazetecinin takmda Ertaç Özbir ve Murat Akçann kadro d braklmas ile ilgili sorusuna, O hocalarmzn ve yönetimin karar, yapacak bir ey yok. Biz de sayg duyuyoruz. Takm içinde arkadalk ortam gayet güzel. çok iyi maçlar oynadk, seri galibiyetler aldk ve takm olduk. imdi kötü gidite de takmz, ayn ekip ve ayn futbolcular. Sadece galibiyet alamadmz için olumsuz bir hava var. Bunu da tersine çevirmemiz gerekiyor yantn verdi.

GÜZEL GÜNLER TEKRAR YAAMAK STYORUZ

Ankaragücü maçyla kötü gidiattan dönü yapmak istediklerini belirten Ka, Ankaragücü maçyla hem taraftarmz hem de kendimizi potaya sokmak ve güzel günleri tekrar yaamak istiyoruz dedi.

ALEKSC: BAIMIZA GELEN 10-12 SAKATLIK VE HAKEM KARARLARI DA BZ ETKLEM OLABLR

Yeni Malatyasporun forvet oyuncusu Danijel Aleksic ise takmdaki kötü gidiin birçok nedeni olabileceini kaydederek, Bamza gelen 10-12 sakatlk var, baz halem kararlar da bizi etkilemi olabilir. Tabii ki biz bunlarn arkasna snmayacaz, kaliteli bir takmz. Sezonun ilk yarsnda nasl yaptysak, ikinci yarsnda da sahaya çkarak mücadele edeceiz diye konutu.

Bir gazetecinin sezonun ilk yarsnda elde edilen baarnn ikinci yarnn banda neden devam etmedii yönündeki sorusuna Aleksic, u yant verdi:

Bunun nedenini bilsek ikinci yar bu durumda olmazdk. Her zaman söylediim gibi; bunlarn arkasna snmamak lazm. Bir neden aramak lazm tabi ama bunun en çabuk çözümü idmanlarda daha çok çalarak, eski performans yakalamak ve o ilk yarda gösterdiimizi mücadeleyi ikinci yarda da göstermek.

3 PUANI BURADA, EVMZE BIRAKACAIZ

Önlerinde Ankaragücü maç bulunduunu ifade eden Aleksic, Bu bizim için final niteliinde bir maç olacak. Kötü gidiat döndürme maçmz olacak. Bu nedenle bu karlamann bizim için baka bir sonucu olmamal. Sadece galibiyeti düünüyoruz. nallah 3 puan burada evimize brakacaz eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git