Yönetim değişmedi!

Amed Sportif Faaliyetler’de kongre yapıldı. Rakip aday çıkmayınca Edemen yönetimi devam kararı aldı.

Haberler 31.12.2017 - 10:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Krmz Grup takmlarndan Amed Sportif Faaliyetlerde geçen hafta yaplmas gereken ancak çounluk salanmad için bugüne ertelenen olaanüstü genel kurulda Nurullah Edemen bakanlnda oluan yeni yönetim göreve seçildi.

TFF 2nci Lig Krmz Grupta mücadele eden Amed Sportif Faaliyetlerde bugün yaplan 3üncü Olaanüstü Genel Kurulda Nurullah Edemen yeniden bakan seçildi. Edemen ve Yönetim Kurulu üyeleri, bütün alacaklarn kulübe hibe etti.

Diyarbakr Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birlii Konferans Salonunda yaplan kongrede, yoklama, sayg duruu ve kulübün gelir giderleri oybirliiyle ibra edildikten sonra eski bakan Nurullah Edemen bir konuma yapt.

AMEDSPORDA KONGRE

Konumasnda Amedsporun zarar ettiini ve mevcut borcunun 11 milyon liray atn belirten Edemen, Bu kulübün çark dönsün, ocanda yemek pisin, çalanlar maalarn alp eve a götürsün diye ben ve arkadalarmz kulübe borç para verdik. Benim 2 milyon 800 bin lira, eski yönetim kurulu üyesi arkadamz Nesih Aktepe 350 bin ve eski bakanmz Ali Karakan 312 bin lira alacaklar vard. Dier yönetici arkadalarn da kulüpten alacaklar vard. Ancak biz bu borcumuzu bugün burada kulübe hibe ettiimizi beyan ediyoruz. Yöneticilerin bu alacaklarn çkarttmz zaman u an kulübün net borcu 3 milyon 800 bin lira kald. Amedsporun bir arl ve bir bedeli var. Bugün bu alacaklarmz kulübe hibe ederek Amedsporlu olmann bedelini ödedik dedi.

YÖNETM DEMED

Yaplan konumalardan sonra Nurullah Edemen divana liste verdi. Tek liste ile gidilen seçimde yaplan açk oylama sonucunda Edemen yeniden bakan seçildi. Kürsüye ikinci kez çkan Edemen, Bizim için yine skntl bir dönem balad. Gönül isterdi ki yeni liste yeni adaylar çksayd. Ama olmad. Buraya gelerek bizi destekleyen Diyarbakrl i adamlarna teekkür ediyorum. Sezon banda çok iyi takm kurduumuza inandk. Ama baz etkenler var. Gönül isterdi ki baarl olalm. Transferlerimiz iyi çkmad. Bunun için Diyarbakr halkndan özür diliyoruz. Bu bize ders oldu dedi.

KMLER YÖNETMDE VAR?

Nurullah Edemen bakanlndaki Amedsporun yeni yönetim kurulu; Hamide Akar, Yahya çete, Aylin Turak, Abdullah Sevinç, Süleyman Gökalp, Tamer Kucun, Besra Ekinci, Adnan Zengin, Eser Sönmez, Veysel Özhekti, Osman Ocaklk, Frat Kasmolu, Remzi Dinar ve Mehmet imekten olutu.

Ana Sayfaya Git