Yönetim tepkili!

Amed Sportif Faaliyetler, galibiyetten çok kulübe yönelik kamuoyundaki spükelasyonlara odaklandı. Yönetim Kurulu, yapılanların "ahlaksızçca" olduğunu açıkladı.

Haberler 14.02.2017 - 10:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Amed Sportif Faaliyetler Yönetiminden yaplan açklama u ekilde: Uzun bir süredir defalarca dile getirdiimiz gibi takmmz üzerinde oyunlar oynandn belirtmitik. Bu çabalarn önemli bir ksmnn federasyon ve rakip takmlarca gerçekletirildii kamuoyunun ve tarafsz herkesin malumudur. Ancak kulübümüz bu haksz giriimleri her defasnda yönetim, futbolcu ve taraftar birlii ve dayanmas ile boa çkarm ve hedeflerine adm adm ilerlemektedir.

FTNE çIKARANLAR

Biliyoruz ki Amedsporun baars birçok kiiyi mutlu ettii gibi bir ksm zevat da rahatsz etmektedir. Bu çevreler her malubiyette yönetim teknik adam ve futbolcularmz insafszca eletirmekte ve hatta Kaptanmzn ölümünde dahi ahlakszca balklar atmaktadr. Ayn zihniyet galibiyetlerde bile bir eksiklik bulmakta ve fitne çkarmaya çalmaktadr.Kulübümüz hakl ve yapc her türlü eletiriye açktr. Zira bugüne kadar tek bir yapc eletiriye kar olumsuz bir tutum sergilememi aksine bu eletirileri ba üstünde tutmutur.

AMPYON ADAYI ERZURUM

Ancak yapc olmaktan uzak ve fitne amac tayan eletiri ve çabalara kar bile olumlu tutumunu sürdürmütür. Fakat artk mzrak çuvala smamaktadr. Her frsatta ve platformda kulübün yannda olduunu beyan eden fakat yapt kulislerde kulübün zararna çalan bu ahslarn yakn zamanda fikirleri dile gelmi mumlar sönmütür. Bu halkn ekmeini yiyen ve kentimizde spor adaml yapt iddiasnda bulunan bu ahslar yakn zamanda yaptklar spor programnda isim vererek gönüllerindeki ampiyon adaynn Erzurumspor olduunu dile getirmilerdir. Biz kimseyi fikirlerinden ötürü yarglamayz. Lakin kendilerini Amedsporun dostu diye lanse edip rakip takm desteklemek hele de bir Diyarbakrl olarak bunu yapmak en hafif tabirle ayptr. Bundan böyle soz konusu filleri gerçekletirenler camiamzdan ve deerli Diyarbakr halkndan özür dilemedikçe kendileri ile kulübümüz dahilinde hiç bir ekilde diyoloumuz bulunmayacak ve kendilerinin yaptklarn iddia ettikleri basn faaliyeti çerçevesinde bir araya gelmeyecegimizi kamuoyuna bildiririz.

Ana Sayfaya Git