Görüş Bildir

Yönetim tepkili!

Amed Sportif Faaliyetler, galibiyetten çok kulübe yönelik kamuoyundaki spükelasyonlara odaklandı. Yönetim Kurulu, yapılanların "ahlaksızçca" olduğunu açıkladı.

Yönetim tepkili!

Amed Sportif Faaliyetler Yönetiminden yapılan açıklama şu şekilde: "Uzun bir süredir defalarca dile getirdiğimiz gibi takımımız üzerinde oyunlar oynandığını belirtmiştik. Bu çabaların önemli bir kısmının federasyon ve rakip takımlarca gerçekleştirildiği kamuoyunun ve tarafsız herkesin malumudur. Ancak kulübümüz bu haksız girişimleri her defasında yönetim, futbolcu ve taraftar birliği ve dayanışması ile boşa çıkarmış ve hedeflerine adım adım ilerlemektedir."

FİTNE ÇIKARANLAR"

Biliyoruz ki Amedsporun başarısı birçok kişiyi mutlu ettiği gibi bir kısım zevatı da rahatsız etmektedir. Bu çevreler her mağlubiyette yönetim teknik adam ve futbolcularımızı insafsızca eleştirmekte ve hatta Kaptanımızın ölümünde dahi ahlaksızca başlıklar atmaktadır. Aynı zihniyet galibiyetlerde bile bir eksiklik bulmakta ve fitne çıkarmaya çalışmaktadır.Kulübümüz haklı ve yapıcı her türlü eleştiriye açıktır. Zira bugüne kadar tek bir yapıcı eleştiriye karşı olumsuz bir tutum sergilememiş aksine bu eleştirileri baş üstünde tutmuştur."

ŞAMPİYON ADAYI ERZURUM"

Ancak yapıcı olmaktan uzak ve fitne amacı taşıyan eleştiri ve çabalara karşı bile olumlu tutumunu sürdürmüştür. Fakat artık mızrak çuvala sığmamaktadır. Her fırsatta ve platformda kulübün yanında olduğunu beyan eden fakat yaptığı kulislerde kulübün zararına çalışan bu şahısların yakın zamanda fikirleri dile gelmiş mumları sönmüştür. Bu halkın ekmeğini yiyen ve kentimizde spor adamlığı yaptığı iddiasında bulunan bu şahıslar yakın zamanda yaptıkları spor programında isim vererek gönüllerindeki şampiyon adayının Erzurumspor olduğunu dile getirmişlerdir. Biz kimseyi fikirlerinden ötürü yargılamayız. Lakin kendilerini Amedsporun dostu diye lanse edip rakip takımı desteklemek hele de bir Diyarbakırlı olarak bunu yapmak en hafif tabirle ayıptır. Bundan böyle soz konusu filleri gerçekleştirenler camiamızdan ve değerli Diyarbakır halkından özür dilemedikçe kendileri ile kulübümüz dahilinde hiç bir şekilde diyoloğumuz bulunmayacak ve kendilerinin yaptıklarını iddia ettikleri basın faaliyeti çerçevesinde bir araya gelmeyecegimizi kamuoyuna bildiririz."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi