Black Friday 2017 (Kara Cuma) Ne Zaman? İşte Play Station indirimleri

Black Friday 2017 ne zaman sorusu Play Station Black Friday indirimi açıklaması akabinde sıklıkla araştırıldı.

Haberler 22.11.2017 - 00:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Black Friday 2017 ne zaman sorusu Play Station Black Friday indirimi açklamas akabinde sklkla aratrld. Black Friday yani kara cuma Kasm aynn son perembe günü kutlanan ükran kutlamalarna tekabül ettiinin hemen ertesi gün olarak adlandrlr. lk cuma günü balayan Black Friday ile alakal markalarn da indirim günlri balam bulunmakta.Yaynlanan kataloglarda en önce giden Play station indirimleri ve Black fraiday günü ne zamana tekabül ettii sorularnn cevaplarn aratrdk .

ABDDE NDRM BALADI

ABDde maazalarn büyük indirimler yapt Black Friday (Kara Cuma), alveri çlgnl bu yl beklenenden erken geldi. Blac friday indirim çlgnl kapsamn Black Friday (Kara Cuma) kampanyas kapsamnda, Playstation Plus servisinin 1 yllk üyelii indirimli hale geldi. Kampanya kapsamnda yüzde 25 indirimli olan 1 yllk üyelik 134.99 TLye satn alnabiliyor. Söz konusu hizmetin indirimsiz fiyat ise 179.99 TL.

BLACK FRDAY NE ZAMAN

ABDnin yan sra ngiltere ve Kanadada ükran Gününden sonra gelen ilk Cuma günü gerçekleen Kara Cumadan önce balayan baz kampanyalar da pek çok müteriyi maazalara çekmi durumda.Maazalarn dier günlere oranla daha erken açld ve geç saatlere kadar kapanmad Kara Cuma, büyük indirimlere sahne olduu için büyük izdihamlara da neden oluyor.Öte yandan son yllarda özellikle Kara Cuma günlerinde younlaan kalabalk ciddi kazalar da beraberinde getiriyor.Yaanan izdiham sonucu küçük kazalarn yan sra ölümle sonuçlanan Black Friday çlgnl görmek de mümkün.

Ana Sayfaya Git