Görüş Bildir

Black Friday 2017 (Kara Cuma) Ne Zaman? İşte Play Station indirimleri

Black Friday 2017 ne zaman sorusu Play Station Black Friday indirimi açıklaması akabinde sıklıkla araştırıldı.

Black Friday 2017 (Kara Cuma) Ne Zaman? İşte Play Station indirimleri

Black Friday 2017 ne zaman sorusu Play Station Black Friday indirimi açıklaması akabinde sıklıkla araştırıldı. Black Friday yani kara cuma Kasım ayının son perşembe günü kutlanan şükran kutlamalarına tekabül ettiğinin hemen ertesi gün olarak adlandırılır. İlk cuma günü başlayan Black Friday ile alakalı markaların da indirim günlri başlamış bulunmakta.Yayınlanan kataloglarda en önce giden Play station indirimleri ve Black fraiday günü ne zamana tekabül ettiği sorularının cevaplarını araştırdık .

ABD'DE İNDİRİM BAŞLADI

ABD’de mağazaların büyük indirimler yaptığı "Black Friday" (Kara Cuma), alışveriş çılgınlığı bu yıl beklenenden erken geldi. Blac friday indirim çılgınlığı kapsamın Black Friday (Kara Cuma) kampanyası kapsamında, Playstation Plus servisinin 1 yıllık üyeliği indirimli hale geldi. Kampanya kapsamında yüzde 25 indirimli olan 1 yıllık üyelik 134.99 TL'ye satın alınabiliyor. Söz konusu hizmetin indirimsiz fiyatı ise 179.99 TL.

BLACK FRİDAY NE ZAMAN

ABD'nin yanı sıra İngiltere ve Kanada’da Şükran Günü’nden sonra gelen ilk Cuma günü gerçekleşen "Kara Cuma'dan önce başlayan bazı kampanyalar da pek çok müşteriyi mağazalara çekmiş durumda.Mağazaların diğer günlere oranla daha erken açıldığı ve geç saatlere kadar kapanmadığı Kara Cuma, büyük indirimlere sahne olduğu için büyük izdihamlara da neden oluyor.Öte yandan son yıllarda özellikle Kara Cuma günlerinde yoğunlaşan kalabalık ciddi kazaları da beraberinde getiriyor.Yaşanan izdiham sonucu küçük kazaların yanı sıra ölümle sonuçlanan Black Friday çılgınlığı görmek de mümkün.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir