Diyarbakır’ın siber koruması Max Bilgisayar'da

Dünya genelinde teknolojinin gelişimiyle birlikte internet üzerinden gelen siber saldırılar her geçen gün hem yaygınlaşıyor, hem de giderek karmaşık hale geliyor. Şifreli saldırılar, fidye yazılımları gibi saldırılar, sadece firmaların güvenlik yapısını vurmakla kalmıyor, ayrıca firmaların ismini ve güvenilirliğini de zedeliyor.

Haberler 04.08.2020 - 14:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dünya genelinde teknolojinin geliimiyle birlikte internet üzerinden gelen siber saldrlar her geçen gün hem yaygnlayor, hem de giderek karmak hale geliyor. ifreli saldrlar, fidye yazlmlar gibi saldrlar, sadece firmalarn güvenlik yapsn vurmakla kalmyor, ayrca firmalarn ismini ve güvenilirliini de zedeliyor.

Bu saldrlara kar Max Bilgisayar geçmi yllardan gelen tecrübesini, 1991 ylndan bu yana tüm dünyada, 15 yl akn süredir Türkiyede siber güvenlik alannda faaliyet gösteren SonicWall Siber Güvenlik çözümleri ile birletirdi. Bölgede geçmi tecrübeleriyle ve verdii hizmetlerle tannan Max Bilgisayar bata kamu kurumlar olmak üzere birçok kurumun uçtan uca güvenliini salyor.

Max Bilgisayar bu tip yeni saldrlarn önümüzdeki yllarda daha hzl bir ekilde artacan belirtirken, uçtan uca tüm güvenlik çözümlerini, müterilerine hzl ve güvenilir bir ekilde salamaya devam edeceini belirtiyor.

SONCWALL LE BAARILI BR ORTAKLIINA MZA ATILDI

SonicWall ile baarl bir i ortaklna imza atan Max Bilgisayar, bu sürecin güven ve tecrübeye dayal olmasnn önemini vurgulayarak, önümüzdeki dönemlerde de SonicWall ile birlikte bir çok önemli kurumun güvenliini salayarak büyük projelere imza atmas bekleniyor.

SBER SALDIRILAR FRMALARI MLYAR DOLARLIK ZARARLARA TT

SonicWall 2020 Siber Güvenlik Raporuna göre, birçok kurum müterilerini bu saldrlar nedeniyle kaybetti. ifreli ataklar nedeniyle müteri ve proje bilgilerine ulalamamas, bu bilgilerin dar szmas, rakip firmalarn bu bilgilere eriebilmesi ve bu projeleri kaybetmeleri, saldrya urayan firmalar da geri dönülemez zararlara yol açt. çok sayda firma büyük miktarlarda fidye ödemek zorunda kald. Tüm dünyadaki toplam fidye isteme maliyeti 2020 ylnda 170 milyar dolar olarak tahmin ediliyor.

Ana Sayfaya Git