Galaxy Note 7 çöp oldu, S8 beklemede!

Galaxy Note 7'nin neden olduğu sorunlardan hatta belki de felaketlerden başını kaldıramayan Samsung'un imaj tazelemek adına atabileceği önemli bir adım da gerçekleşemeyecek. Birçok iddiaya göre firma Galaxy Note 7'den artık umudu kesip bir sonraki amiral gemisi Galaxy S8'i normalden daha erken piyasaya sürme yoluna gidebilirdi.

Haberler 10.10.2016 - 22:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Galaxy Note 7nin neden olduğu sorunlardan hatta belki de felaketlerden başını kaldıramayan Samsungun imaj tazelemek adına atabileceği önemli bir adım da artık gerçekleşemeyecek. Birçok söylentiye göre firma Galaxy Note 7den artık umudu kesip bir sonraki amiral gemisi Galaxy S8i normalden daha erken piyasaya sürme yoluna gidebilirdi.

Diğer yandan konuyla ilgili Samsungdan resmi bir açıklama yapılmamış ve firmanın Note 7den vazgeçeceğine dair de bir işaret verilmemişti. Yeni ortaya çıkan doğrulanmış bir duyuru ise Galaxy S8in çıkışının erken bir tarihe çekilmeyeceği ve cihazın önceden planlanan takvime göre piyasaya sürüleceğini ortaya koymuş oldu.

Teknoloji devi Samsungun Galaxy S serisindeki her yeni modelini her yıl Barselonada gerçekleşen Mobile World Congressde görücüye çıkardığı biliniyor. Galaxy S7yi MWC 2016 etkinliğinde tanıtan firmanın Galaxy S8i de bir sonraki yılın MWC etkinliğinde duyurması bekleniyor. MWC 2017 ise 27 Şubat-2 Mart arasında gerçekleşecek ve Twitterdaki ünlü sızıntı kaynaklarından Riccioloya göre Galaxy S8 için daha erken bir çıkış tarihi olmayacağı doğrulanmış durumda. Ricciolo ayrıca paylaştığı bir Samsung görselinde, Galaxy Unpacked 2017 adlı bir etkinlikten söz eden bir MWC 2017 tanıtımının beklendiği gibi 26 Şubatta gerçekleşeceği bilgisi yer alıyor. (Chip)

Ana Sayfaya Git