Karşınızda HTC Nexus, ilk kez görüntülendi

2016'nın ikinci yarısına girerken telefon piyasası hareketlik göstermeye başladı. Google-HTC öncülüğünde geliştirilip tasarlanan Marlin kod adlı yani Nexus akıllı telefona ait ilk görüntü telefon piyasasına sızdı. İşte tüm detaylarıyla HTC Nexus...

Haberler 24.07.2016 - 00:18 Son Güncelleme : 24.07.2016 - 00:18

Marlin kod adl HTC Nexusun konsept görüntüsü cihaz çalr vaziyetteyken çekilip internete servis edilerek cihaz bekleyenlere piyasaya çknn yakn olaca umudu artt.

HTC Nexus akll telefonun yaynlanan görüntüsünde ne yazk ki telefonun sahip olduu tasarm açkça göremiyoruz. Henüz prototip aamasnda olan cihaz Android N sürümüyle çalyor ve temmuz ay güvenlik güncellemesini alm görünüyor.

HTC Nexus telefonun özellikleri

Marlin kod adl HTC Nexus akll telefonun tantm ve çk tarihi hala gizemini koruyor. Ancak iddialar yeni Nexus telefonlarn eylül aynda tantlaca yönünde.

Marlin kod adl telefonda 5.5 inç büyüklüünde 2K çözünürlüklü AMOLEDekran yer alacak. Dört çekirdekli Snapdragon 820/821 ilemcisinden güç alacak yeni nesil Nexus cihazda RAM 4GB olarak karmza çkacak.

HTC Nexus telefona ait konsept görüntü

Dahas telefonda 12 megapiksel arka kamera yer alacak, ön kamera ise 8 megapiksel çözünürlüünde olacak.

3.450 mAh kapasiteli bir pilin elik edecek HTC Nexus telefonda ayrca parmak izi taraycs yer alacak.

Telefon piyasasnda Samsung ve Apple kadar ses getiremeyen HTC güçlü rakiplerine ramen telefonlarnda estetik tasarma, teknik özelliklere ve iç donanma en az rakipleri kadar ehemmiyet gösteriyor.

Ana Sayfaya Git