Müjde Explorer tarihteki yerini alıyor

Internet Explorer, kullananlar bilir. Şu an mevcut durumdaki tarayıcıların en ağırı, öyle ki açılana kadar insanı kanser ediyor. Internet Explorer kullanan insanlara müjdemiz var, artık Internet Explorer kullanmak zorunda kalmayacaksınız.

Haberler 18.03.2015 - 23:54 Son Güncelleme : 18.03.2015 - 23:54

EMRE ATEŞ

Internet Explorer; açılana kadar insana beddua ettiren, tarayıcılardan en yavaş olan ve sosyal medyada da capslere konu alan Microsoftun vazgeçemediği tarayıcısı. Ya da tarayıcısıydı diyelim, zira Microsoft, internet tarayıcısının yeni sürümünü Project Spartan olarak duyurdu.

>Microsoft bu isim değişikliğiyle birlikte Internet Explorer üzerinde oluşmuş olan o çok kötü intiba ve bizim deyimimizle beddualardan da kurtulacak gibi. Hatta Microsoft yöneticisi Dean Hachamovitch de o dönemde itirafta bulunarak Yüzümüze gözümüze bulaştırdık ifadelerini kullanmıştı.

>İngiliz Financal Times gazetesine demeç veren Dijital Reklam Şirketi olan Akqanın Yönetim Kurulu Başkanı Tom Bedecarre, İnternet tarayıcıları arasındaki savaş mobil dünyasına da taşındı ve Microsoft bu savaşı ne yazık ki kaybediyor. Çünkü kimse telefonuna Internet Explorer indirmek istemez değerlendirmesinde bulundu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır