WhatsApp’a çoklu cihaz özelliği gelecek (mi)?

Facebook bünyesinde bulunan WhatsApp’ın çoklu cihaz desteği üzerinde çalışmalar yaptığı basına sızmıştı. WhatsApp’ın çoklu cihaz denemeleriyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

Haberler 06.05.2020 - 00:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Corona virüsün küresel çapta dünyay etkisi altna almasnn ardndan dijital iletiim kanallar daha bir önem kazand. Bu tür uygulamalara artan rabeti gören WhatsAppta pazardaki yerini korumak ve rakiplerinin gerisinde kalmamak için uygulamaya yeni özellikler ekleme üzerine laboratuvar çalmalarna hz verdi.

Webetainfonun bildirdiine göre WhatsApp çoklu cihazlarda kullanm için çalmalara balad. Bildiiniz gibi WhatsApp yalnzca bir cihazda kullanabiliyorsunuz. WhatsAppn bu çalmalar olumlu sonuçlar verirse uygulamann popülerliinin bir hayli artaca öngörülüyor.

çOKLU CHAZ KULLANIMI NASIL OLACAK?

WhatsAppta çoklu cihaz kullanmnn özelliklerinden biri de Wi-Fi ya da hücresel veri arasnda seçim yapabilmeniz. Uygulama oturum açldnda hangi interneti kullanmak istediinizi soracak.

Eer mobil veri kullanrsanz kota am ile ilgili uyar gelecek. Ki bu da yaptnz sohbet ve paylatnz, resim-video gibi dosyalarn da oturum açtnz cihaza kopyalanaca anlamna geliyor.

Ana Sayfaya Git