Görüş Bildir

WhatsApp’a çoklu cihaz özelliği gelecek (mi)?

Facebook bünyesinde bulunan WhatsApp’ın çoklu cihaz desteği üzerinde çalışmalar yaptığı basına sızmıştı. WhatsApp’ın çoklu cihaz denemeleriyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

WhatsApp’a çoklu cihaz özelliği gelecek (mi)?

Corona virüsün küresel çapta dünyayı etkisi altına almasının ardından dijital iletişim kanalları daha bir önem kazandı. Bu tür uygulamalara artan rağbeti gören WhatsApp’ta pazardaki yerini korumak ve rakiplerinin gerisinde kalmamak için uygulamaya yeni özellikler ekleme üzerine laboratuvar çalışmalarına hız verdi.

Webetainfo’nun bildirdiğine göre WhatsApp çoklu cihazlarda kullanım için çalışmalara başladı. Bildiğiniz gibi WhatsApp’ı yalnızca bir cihazda kullanabiliyorsunuz. WhatsApp’ın bu çalışmaları olumlu sonuçlar verirse uygulamanın popülerliğinin bir hayli artacağı öngörülüyor.

ÇOKLU CİHAZ KULLANIMI NASIL OLACAK?

WhatsApp’ta çoklu cihaz kullanımının özelliklerinden biri de Wi-Fi ya da hücresel veri arasında seçim yapabilmeniz. Uygulama oturum açıldığında hangi interneti kullanmak istediğinizi soracak.

Eğer mobil veri kullanırsanız kota aşımı ile ilgili uyarı gelecek. Ki bu da yaptığınız sohbet ve paylaştığınız, resim-video gibi dosyaların da oturum açtığınız cihaza kopyalanacağı anlamına geliyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi