"Ölmemek için öldürdüm"

Beyoğlu'nda kavga eden gelin ve damadın akrabaları arasında yaşanan kavgada ölü sayısı 4'e çıktı. Olaydan sonra yaralanan Beytullah Akçay hastanede hayatını kaybetti. Öte yandan olaydan sonra yakalanan Mürsel Ağrı, poliste yapılan sorgusunda cinayetleri itiraf etti. Şüpheli poliste verdiği ifadesinde "Damadım kızımı dövmüş. Benim evime sığındı. Bunu konuşmak için toplandığımızda önce beni ardından akrabalarımı vurdular. Beni de öldüreceklerini düşünüp ateş ettim. Ölmemek için öldürdüm." dedi. Şüpheli zırhlı polis aracıyla adliyeye gönderildi.

Haberler 29.07.2021 - 10:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beyolu, Örnektepe Mahallesinde dün öle saatlerinde meydana gelen olayda gelin damadn akrabalar arasnda yaanan kavgada Beytullah Akçay, Hulusi Giray, Burak Giray ve damat Berk Enes Giray hayatn kaybetmiti. Olayda 3 kiiyi öldürdüü tespit edilen Mürsel Giray tedavi için gittii hastanede polisi arayarak teslim olmutu.

POLS SORUTURMASI SONUCU OLAYIN NASIL GELT BELL OLDU

Cinayet Büro Amirlii tarafndan yaplan soruturmasna göre olay öyle geliti; Bir süre önce evlenen Berk Enes Giray ve Hacer Giray aralarnda iddetli geçimsizlik balad. Bir gece önce çift arasnda yaanan tartmann ardndan Hacer Giray, evini terk ederek 6 aylk çocuu ile babas Mürsel Arnn evine snd.

K ALE ARASINDA HUSUMET çÖZMEK çN

ki aile arasnda bu nedenle balayan husumet srasnda Mürsel Ar ve damadn babas Hulusi Giray iyerinde bulutular. Bu srada damat Berk Enes Giray ve yannda bulunan kuzeni Burak Giray, telefonda tartarak küfürletikleri Hacer Girayn days Mahmut Girayn evinin önüne geldi. Mahmut Girayn evinin önünde bulunan yeenleri rfan Akçay ile Beytullah Akçay, gelen kiilerle tartmaya ardndan kavga etmeye baladlar.

KAVGAYI GÖREN DÜNÜR SLAHINI çEKT

Bu srada evin önündeki kavgadan haberdar olan iki baba bir otomobile binerek olay yerine geldi. Evin önündeki kavgann üzerine gelen iki babadan Hulusi Giray, silahn çekerek olunu darbederken gördüü rfan Akçay ve Beytullah Akçaya doru ate etti. Bu srada kzn babas Mürsel Ar da ayandan hafif ekilde yaraland.

DER DÜNÜR KURUN YADIRDI

Bunun üzerine akrabalarnn vurulduunu gören Mürsel Ar, ruhsatl tabancasn çekerek Hulusi Giray, Burak Giray ve damad Berk Enes Giray vurarak öldürdü. Ardndan hastaneye giden Mürsel Ar, polisi arayarak cinayeti ilediini söyleyip teslim oldu.

ÖLMEMEK çN ÖLDÜRDÜM DED

Cinayet Büro Amirliinde ifadesinde suçunu itiraf eden Mürsel Arnn Kavgalar yattrmak için dünürüm ile bir araya geldik. Ancak daha sonra gençlerin kavga ettii yere gittiklerinde dünürüm silah çekerek ate etmeye balad. Akrabalarmn vurulduunu görünce, beni de öldüreceini düünüp ruhsatl silahm çkartarak ate etmeye baladm. 3 kiiyi ben öldürdüm. Ancak ölmemek için öldürdüm. dedi.

ZIRHLI POLS ARACIYLA ADLYEYE GÖTÜRÜLDÜ.

Poliste ilemleri tamamlanan üpheli Mürsel Ar, Asayi ube Müdürlüünden çkartlarak zrhl polis aracna bindirildi. üpheli önce salk kontrolünden geçirilmek üzere Prof. Dr. Cemil Tacolu ehir Hastanesine, ardndan da adliyeye sevk edildi.

Ana Sayfaya Git