10 dakika önce çekmişti

Boya yaparken elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden atanamayan öğretmen Fedai Altun’un ölmeden 10 dakika önce çekilen fotoğrafı ortaya çıktı.

Haberler 13.11.2021 - 10:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Atanamad için Vandan inaat ilerinde çalmak için Malatyaya gelen öretmen Fedai Altun (23), 9 Kasmda çalt inaatta elektrik akmna kaplarak yaamn yitirmiti. Altunun, ölmeden 10 dakika önce boya yaparken çekilmi fotoraf ve olaydan hemen sonrasnn görüntüleri ortaya çkt.

Altun, geçimini salamak için memleketi Vandan taeron bir firma araclyla Malatyaya boyaclk yapmaya geldi. Yeilyurt ilçesi Dilek Mahallesinde bulunan bir trafoda tadilat ve boya çalmas srasnda elektrik akmna kaplarak yaamn yitiren Altun boya yaparken çekilmi bir fotosuna ise sanal medya hesabndan paylamt. Altun, fotorafn u notla paylamt Aln size 83 puann mükafat (beden eitimi.)

VANDA TOPRAA VERLD

Ölmeden 10 dakika önce çekilen fotorafta da Altnun elinde boya rulosuyla d cepheyi boyad görülüyor. Öte yandan yaamn yitiren Altunun cenazesi otopsi ileminden sonra götürüldüü Vann Erci ilçesinde topraa verildi.

Resmi rakamlara göre Türkiyede 150 bin öretmen aç bulunurken, 460 bin ise atanamayan öretmen var. Ancak eitim sendikalarna göre tespit edilemeyenlerle birlikte atanamayan öretmen says 700 bin civarnda.

Ana Sayfaya Git