10 yaşındaki Adi, tabanca ile intihar etti

Mardin'in Derik ilçesinde, nüfus kaydında 10, yakınlarının ise 13 yaşında olduğunu belirttiği Adil T., tabancayı başına ateşleyerek yaşamına son verdi.

Haberler 05.09.2018 - 10:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, önceki gün Derik ilçesine 32 kilometre uzaklktaki Dikmen köyünde meydana geldi. Evinin yaknnda hayvan otlatmaya giden Adil T., iddiaya göre burada tabancay bana dayadktan sonra, tetii çekti. Silah sesini duyan baba Salih T., koarak olay yerine gittiinde olu Adili kanlar içinde buldu. hbar üzerine köye jandarma ve salk ekipleri sevk edildi.

BAINA SLAHLA ATE AçMI

Salk ekibinin yapt kontrolde, Adil T.nin hayatn kaybettii tespit edildi. Adil T.nin cesedi, olay yerinde yaplan incelemenin ardndan önce Derik Devlet Hastanesine götürüldü, buradan da otopsi için Mardin Adli Tp Kurumuna gönderildi.

NTHAR NEDEN ARATIRILIYOR

Otopsi ilemlerinin ardndan yaknlar tarafndan teslim alnan Adil T.nin cenazesi, dün sabaha kar Dikmen köyü mezarlnda topraa verildi. Adil T.nin tabancay nereden bulduu ve intihar nedeninin aratrld belirtildi.

SORUTURMA çOK YÖNLÜ SÜRÜYOR

Nüfus kaytlarna göre 10, yaknlarna göre ise 13 yanda olduunu belirttilen Adil T.nin ölümü ile ilgili Jandarmann çok yönlü soruturmas sürüyor. Jandarma yetkilileri, soruturma kapsamnda küçük çocuun tabanca ile kazara kendini vurmu olabilecei ihtimali üzerinde de durulduunu belirterek, olayda kullanlan ve ruhsatsz olduu belirlenen tabancann ise kime ait olduunun aratrld kaydedildi. Yürütülen soruturma kapsamnda u ana kadar gözalt olmad da belirtildi.

Ana Sayfaya Git