11 mahallede alt yapı atağı

Diyarbakır’ın Bağlar Belediyesi, ilçeye bağlı 11 mahallede alt yapı çalışmalarını yenileme amacıyla başlattığı çalışma sürüyor.

Haberler 19.06.2021 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, merkez ve krsal mahallelerin alt yap sorunlarn gidermeye yönelik çalma balatt. Belediye Bakan AK Partili Hüseyin Beyolunun talimatyla, ilçenin her bölgesine yaylan ekipler, e zamanl olarak 9 merkez mahallesi ve 2 krsal mahalle olmak üzere, 11 mahallede alt yap yenileme çalmas yapyor.

KAYNAKLARI DORU KULLANINCA HZMET FARKI OLUTU

Devam eden çalmalar yerinde inceleyen Bakan Beyolu, belediyenin kaynaklarn millet için hizmete dönütürerek, 26 ayda önemli baarlar elde ettiklerini ifade ederek, Bugün artk vatandan rahatlkla ulaabildii, zaman kayb yaamadan hizmet alabildii bir belediye yapsn oluturmu durumdayz. Tüm ekiplerimiz özverili bir ekilde kar kar hizmet ediyor. Kaynaklar milletin yararna deerlendiriliyorsa, demek ki hizmet yaplabiliyormu. Cumhurbakanmz Sayn Recep Tayyip Erdoan liderliindeki devletimizin, kullanmamza imkan sunduu kaynaklar yerinde kullannca, ortaya 26 ayda bu deiim ve hizmet fark çkt. Bundan sonra daha çok çalacaz. Milletimize bunun sözünü veriyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git