Görüş Bildir

11 mahallede alt yapı atağı

Diyarbakır’ın Bağlar Belediyesi, ilçeye bağlı 11 mahallede alt yapı çalışmalarını yenileme amacıyla başlattığı çalışma sürüyor.

11 mahallede alt yapı atağı

Bağlar Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerin alt yapı sorunlarını gidermeye yönelik çalışma başlattı. Belediye Başkanı AK Parti'li Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla, ilçenin her bölgesine yayılan ekipler, eş zamanlı olarak 9 merkez mahallesi ve 2 kırsal mahalle olmak üzere, 11 mahallede alt yapı yenileme çalışması yapıyor.

'KAYNAKLARI DOĞRU KULLANINCA HİZMET FARKI OLUŞTU'

Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Beyoğlu, belediyenin kaynaklarını millet için hizmete dönüştürerek, 26 ayda önemli başarılar elde ettiklerini ifade ederek, "Bugün artık vatandaşın rahatlıkla ulaşabildiği, zaman kaybı yaşamadan hizmet alabildiği bir belediye yapısını oluşturmuş durumdayız. Tüm ekiplerimiz özverili bir şekilde karış karış hizmet ediyor. Kaynaklar milletin yararına değerlendiriliyorsa, demek ki hizmet yapılabiliyormuş. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki devletimizin, kullanmamıza imkan sunduğu kaynakları yerinde kullanınca, ortaya 26 ayda bu değişim ve hizmet farkı çıktı. Bundan sonra daha çok çalışacağız. Milletimize bunun sözünü veriyoruz" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi