15 Haziran korona tablosu! Bugünkü ölü sayısı ve bugünkü vaka sayısı korona saldırıya mı geçti

15 Haziran korona tablosu, 15 Haziran koronavirüs tablosu merakla aranmakta. Hele ki normalleşme süreci akabinde artmaya başlayan vaka sayısı ile birlikte de daha fazla dikkat çekmeye başlamışken, 15 Haziran korona tablosu detayları açıklandı m? Bugünkü vaka sayısı kaç? Mart ayında ülkemize giren koronavirüs hayatımızı felç etmişken, salgına yakalanan vaka sayısı, günlük korona tablosu her akşam merakla aranmakta. 15 Haziran Korona tablosu da çok merak ediliyor. Bugünkü vaka sayısı konusunda Sağlık Bakanlığı tarafından açıklama yapıldı mı? İşte tüm detayları ile birlikte 15 Haziran Korona tablosu. 1 Haziran'dan itibaren seyahat ve sokağa çıkma yasakları iptal edildi. Sadece 65 yaş üstü ve 18 yaş altı kişilerin sokağa çıkma yasakları devam ediyor. Günlük vaka sayısı ve ölüm oranına göre önlemlerin derecesi de belirlenecek.

Haberler 15.06.2020 - 18:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

15 Haziran korona tablosu, 15 Haziran koronavirüs tablosu merakla aranmakta. Hele ki normalleme süreci akabinde artmaya balayan vaka says ile birlikte de daha fazla dikkat çekmeye balamken, 15 Haziran korona tablosu detaylar açkland m? Bugünkü vaka says kaç? Mart aynda ülkemize giren koronavirüs hayatmz felç etmiken, salgna yakalanan vaka says, günlük korona tablosu her akam merakla aranmakta. 15 Haziran Korona tablosu da çok merak ediliyor. Bugünkü vaka says konusunda Salk Bakanl tarafndan açklama yapld m? te tüm detaylar ile birlikte 15 Haziran Korona tablosu.

1 Hazirandan itibaren seyahat ve sokaa çkma yasaklar iptal edildi. Sadece 65 ya üstü ve 18 ya alt kiilerin sokaa çkma yasaklar devam ediyor. Günlük vaka says ve ölüm oranna göre önlemlerin derecesi de belirlenecek.

Ülkemizde ilk corona virüs vakasnn tespit edildii 11 Marttan bu yana Salk Bakan Fahrettin Koca; her akam sosyal medya hesabndan corona vaka saysn açklyor. Virüsle mücadelede normalleme planlar da devreye sokuluyor. Bu akam Fahrettin Koca tarafndan yaplacak son dakika açklamalar oldukça merak ediliyor. 15 Haziran corona virüs vaka ve ölüm says kaç oldu?

Önce 30 büyükehir ve Zonguldakta geçerli olan daha sonra 15 ile indirilen sokaa çkma yasa hakknda son detaylar u ekilde; 4 Haziran itibariyla hafta sonu sokaa çkma yasaklar tamamen sona erdi. Ayn ekilde ehirler aras seyahat yasaklar da 1 Hazirandan itibaren kaldrld.

15 HAZRAN KORONA TABLOSU

Salk Bakanlnn internet sitesinde yer alan ve Bakan Fahrettin Kocann da Twitterdan paylat Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosunun güncel verilerine göre; bugün 42 bin 32 test yapld, 1592 kiiye corona virüs tans konuldu. Son 24 saatte 18 hasta hayatn kaybederken 947 kii de iyileti.

Toplam test says 2 milyon 674 bin 203, vaka says 179 bin 831, can kayb 4 bin 825 olarak kaytlara geçti.

Youn bakmdaki hasta says 722, solunum cihazna bal hasta says 291, iyileen hasta says ise 152 bin 364 oldu.

Salk Bakanl resmi internet sitesinde corona virüse dair son rakamlar yaynlyor. Salk Bakan Fahrettin Koca ise Twitter hesabndan güncel tabloyu yaynlyor. Türkiyede dünkü koronavirüs tablosuna göre vaka says 178 bin 239 oldu. Koronavirüs sebebiyle ise toplam 4.807 vatandamz hayatn kaybettii.

KORONAVRÜS TABLOSU - 15 HAZRAN 2020

Salk Bakan Fahrettin Koca, 15 Haziran Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosunu henüz yaynlamad.

Salk Bakan Fahrettin Koca yapt açklama da unlar kaydetti

TEST SAYISI 2 MLYONU GEçT
DAHA SIKI TEDBR, DAHA Y SONUçTUR.

Ana Sayfaya Git