15 Haziran korona tablosu! Bugünkü ölü sayısı ve bugünkü vaka sayısı korona saldırıya mı geçti

15 Haziran korona tablosu, 15 Haziran koronavirüs tablosu merakla aranmakta. Hele ki normalleşme süreci akabinde artmaya başlayan vaka sayısı ile birlikte de daha fazla dikkat çekmeye başlamışken, 15 Haziran korona tablosu detayları açıklandı m? Bugünkü vaka sayısı kaç? Mart ayında ülkemize giren koronavirüs hayatımızı felç etmişken, salgına yakalanan vaka sayısı, günlük korona tablosu her akşam merakla aranmakta. 15 Haziran Korona tablosu da çok merak ediliyor. Bugünkü vaka sayısı konusunda Sağlık Bakanlığı tarafından açıklama yapıldı mı? İşte tüm detayları ile birlikte 15 Haziran Korona tablosu. 1 Haziran'dan itibaren seyahat ve sokağa çıkma yasakları iptal edildi. Sadece 65 yaş üstü ve 18 yaş altı kişilerin sokağa çıkma yasakları devam ediyor. Günlük vaka sayısı ve ölüm oranına göre önlemlerin derecesi de belirlenecek.

15 Haziran korona tablosu! Bugünkü ölü sayısı ve bugünkü vaka sayısı korona saldırıya mı geçti

15 Haziran korona tablosu, 15 Haziran koronavirüs tablosu merakla aranmakta. Hele ki normalleşme süreci akabinde artmaya başlayan vaka sayısı ile birlikte de daha fazla dikkat çekmeye başlamışken, 15 Haziran korona tablosu detayları açıklandı m? Bugünkü vaka sayısı kaç?  Mart ayında ülkemize giren koronavirüs hayatımızı felç etmişken, salgına yakalanan vaka sayısı, günlük korona tablosu her akşam merakla aranmakta. 15 Haziran Korona tablosu da çok merak ediliyor. Bugünkü vaka sayısı konusunda Sağlık Bakanlığı tarafından açıklama yapıldı mı? İşte tüm detayları ile birlikte 15 Haziran Korona tablosu.

1 Haziran'dan itibaren seyahat ve sokağa çıkma yasakları iptal edildi. Sadece 65 yaş üstü ve 18 yaş altı kişilerin sokağa çıkma yasakları devam ediyor. Günlük vaka sayısı ve ölüm oranına göre önlemlerin derecesi de belirlenecek. 

Ülkemizde ilk corona virüs vakasının tespit edildiği 11 Mart'tan bu yana Sağlık Bakanı Fahrettin Koca; her akşam sosyal medya hesabından corona vaka sayısını açıklıyor. Virüsle mücadelede normalleşme planları da devreye sokuluyor. Bu akşam Fahrettin Koca tarafından yapılacak son dakika açıklamaları oldukça merak ediliyor. 15 Haziran corona virüs vaka ve ölüm sayısı kaç oldu?

Önce 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta geçerli olan daha sonra 15 ile indirilen sokağa çıkma yasağı hakkında son detaylar şu şekilde; 4 Haziran itibariyla hafta sonu sokağa çıkma yasakları tamamen sona erdi. Aynı şekilde şehirler arası seyahat yasakları da 1 Haziran'dan itibaren kaldırıldı.

15 HAZİRAN KORONA TABLOSU

Sağlık Bakanlığı'nın internet sitesinde yer alan ve Bakan Fahrettin Koca'nın da Twitter'dan paylaştığı "Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu"nun güncel verilerine göre; bugün 42 bin 32 test yapıldı, 1592 kişiye corona virüs tanısı konuldu. Son 24 saatte 18 hasta hayatını kaybederken 947 kişi de iyileşti.

Toplam test sayısı 2 milyon 674 bin 203, vaka sayısı 179 bin 831, can kaybı 4 bin 825 olarak kayıtlara geçti.

Yoğun bakımdaki hasta sayısı 722, solunum cihazına bağlı hasta sayısı 291, iyileşen hasta sayısı ise 152 bin 364 oldu.

Sağlık Bakanlığı resmi internet sitesinde corona virüse dair son rakamları yayınlıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise Twitter hesabından güncel tabloyu yayınlıyor. Türkiye'de dünkü koronavirüs tablosuna göre vaka sayısı 178 bin 239 oldu. Koronavirüs sebebiyle ise toplam 4.807 vatandaşımız hayatını kaybettii.

KORONAVİRÜS TABLOSU - 15 HAZİRAN 2020

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 15 Haziran Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu'nu henüz yayınlamadı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklama da şunları kaydetti

"TEST SAYISI 2 MİLYONU GEÇTİ" 
 DAHA SIKI TEDBİR, DAHA İYİ SONUÇTUR.

Kaynak: Diyarbakır Söz