17 yaşındaki 5 aylık hamile İrem aile meclisi kararıyla öldürüldü

Mersin’de İrem Bahçe (17) cinayeti ile ilgili gözaltına alınan baba K.B., anne S.B., ağabeyler V.B. ve M.A.B ile amcalar M.V.B., İ.B. ve M.B. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 7 şüpheli de tutuklandı. Tutuklananlardan 7 kişiden ağabey, M.A.B (20), kız kardeşini aile meclisinin kararıyla öldürdüğünü söyledi.

Haberler 06.06.2020 - 00:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, 7 Kasm 2019 tarihinde merkez Yeniehir ilçesi Bahçelievler Mahallesinde meydana geldi. anlurfada yaayan Bahçe ailesi, kzlar remin nianlsndan ayrlmasnn ardndan çkan dedikodular nedeniyle Mersine tand. Tandktan 20 gün sonra rem Bahçe, evlerinin banyosunda babasnn ruhsatsz tabancas ile bandan vurulmu olarak bulundu. 5 aylk hamile olan rem Bahçe, tedaviye alnd hastanede bir gün sonra yaamn yitirdi. Sezaryenle alnan bebei ise hayata 3 ay tutunabildi.

Olayla ilgili ifadelerine bavurulan aile fertleri, rem Bahçenin intihar ettiini öne sürdü. Aile kzlarnn cenazesini memleketleri anlurfada topraa verdi.

POLSLER OLAYIN PEN BIRAKMADI

Olayn ardndan soruturmay derinletiren Mersin Emniyet Müdürlüüne bal Cinayet ube Amirlii ekipleri, aileyi çapraz sorguya ald. Sorguda, aile bireyleri çelikili ifadeler verdi. 7 aylk çalmann ardndan ekipler, anlurfaya giderek baba K.B. (48), anne S.B. (54), aabeyler V.B. (22) ve M.A.B (20) ile amcalar M.V.B., (33), .B. (44) ve M.B.yi (53) gözaltna alarak Mersine getirdi. Aile bireyleri ilk bata genç kzn babas K.B.ye ait tabancayla intihar ettiini savundu. Ancak genç kzn aabeyi M.A.B, ifadesinde cinayeti aile meclisinin karar ile ilediini alayarak itiraf etti. Dier üpheliler ise iddialar kabul etmedi.

üpheliler, emniyetteki ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edildi.

7 TUTUKLAMA

Mersinde rem Bahçe (17) cinayeti ile ilgili gözaltna alnan baba K.B., anne S.B., aabeyler V.B. ve M.A.B ile amcalar M.V.B., .B. ve M.B. emniyetteki ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edildi. 7 üpheli de tutukland.

Ana Sayfaya Git