17 yaşındaki Mihriban'ın intiharı ile ilgili soruşturma başladı

Aksaray Güzel Sanatlar Lisesi ve Spor Lisesi 12'nci sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Mihriban Şimşek'in, otomobilden atlayarak intihar etmesinin ardından, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, soruşturma başlattı.

Haberler 18.11.2016 - 13:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ailesi Nevehirde oturan ve örenim gördüü Aksaray Güzel Sanatlar Lisesi ve Spor Lisesinin pansiyonlu yurdunda kalan Mihriban imek, iddiaya göre okul bahçesinde okul arkada O.E. ile bankta yan yana oturduu srada, arkadann saçna düen yapra ald. Bu durumu gören bir öretmende, imek ve O.E.yi uygunsuz harekette bulunduklarn ileri sürerek, okul yönetiminin yanna götürdü. Okul yönetimi de haklarnda tutanak tutulup, okuldan atlacaklarn söyleyip, örencilerden ailelerini okula çarmasn istedi. Mihriban imek, geçen 14 Kasm günü babas Hasan imek ile Aksaraya okula gelmek istedikleri srada hareket halindeki otomobilden atlayp, intihara kalkt. Ar yaralanan ve Nevehir Devlet Hastanesinde tedavi altna alnan imek, yaplan tüm müdahaleye ramen yaamn yitirdi.

Yaanan olayn ardndan Aksaray l Millii Eitim Müdürlüü, iddialar hakknda soruturma balatt. l Milli Eitim Müdürü Hac Ömer Kartal, Konu hakknda soruturma balatp, müfetti görevlendirdik. Ayrca Milli Eitim Bakanlna da konuyla ilgili bilgilendirmede bulunduk.dedi

Ana Sayfaya Git