22 Mayıs Müge Anlı Halil Ergül bulundu mu? Halil Ergül'e ne oldu?

Halil Ergül bulundu mu? Müge Anlı ile tatlı Sert programı ATV ekranlarından tam gaz ederken, ortadan kaybolan Halil Ergül isimli şahsa ne olduğu da günlerce merak ediyor. Müge Anlı ile tatlı Sert Halil Ergül'e ne oldu? Halil Ergül bulundu mu? 22 Mayıs Halil Ergül gelişmeleri neler?

Haberler 22.05.2020 - 15:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Halil Ergül bulundu mu? Müge Anl ile tatl Sert program ATV ekranlarndan tam gaz ederken, ortadan kaybolan Halil Ergül isimli ahsa ne olduu da günlerce merak ediyor. Müge Anl ile tatl Sert Halil Ergüle ne oldu? Halil Ergül bulundu mu? 22 Mays Halil Ergül gelimeleri neler? 61 yandaki Halil ergül evden çkyorum deyip bir daha dönmemit. Aranmas için bavurula Müge Anl ve ekibi seferber olmutu. Gündeme oturan Halil Ergülün ortadan kaybolmas ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Erzincanda yaayan 61 yandaki evli ve iki çocuk babas Halil Ergülden o günden sonra haber alnamamt. Peki yaynlanan 22 MAys tarihli Müge Anl ile tatl sert programnda Halil Ergül bulundumu? Halil Ergül kimdir?

HALL ERGÜLE NE OLDU?

Müge Anlnn programna katlan Halil Ergülün kz ve ei epilepsi hastas olduunu söyledikleri babalarnn bulunmas için yardm istedi. Fakat Halil Ergülün ei ve kznn üzgün olmad bata izleyenler olmak üzere Müge Anly da üphelendirmiti. Üstelik ei ve kz Halil Ergülün kaybolmasnn 9uncu günü karakola haber vermiti. Emniyet yetkililerin Halil Ergülün evinde arama balatt. Kayp dosyas cinayet soruturmasna dönütü. Halil Ergülün kz ve einin neden 9 gün sonra kayp bavurusu yaptklar tartld.

MÜGE ANLI LE ERZNCAN EMNYET ARIYOR

Ortadan kaybolan Halil Ergüle ulalmas için tüm çabalar seferber edildi. Ortaya atlan iddialar akabinde Halil Ergüle hala ulalamad.

MÜGE ANLI HAKKINDA

Marmara Üniversitesi letiim Fakültesinden mezun oldu. Yüksek lisansn ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde hukuk üzerine yapt. Televizyon hayatna ilk olarak magazin alannda balayan Anl, dier bir magazinci enay Düdekle Kanal Dde yapt Dobra Dobra adl magazin üzerine sohbetlerin olduu ve konuklarn arland bir program yapt. Bir sezon birlikte program yaptktan sonra, ayn programa enay Düdek ile Cenk Eren FOX Türkiyede, Müge Anl ise Pakize Sudayla Kanal Dde devam etti.

Dobra Dobrada ki sunuculuk deneyimi ile magazincilii brakp sunuculua geçti ve atvde yaynlanan kendine ait Müge Anl ile Tatl Sert adl tartma programn sunmaya balad. Programda, kaybettii yaknlarn arayan kiiler arlanmakta, ileyeni belli olmayan veya ileyenin bulunamad cinayetler aydnlatlmaya çallmaktadr. Yine Tatl Sertin dnda, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan çetinin yapm olduu Film Gibi adl programla ayn formatta bir program atvde sundu. Müge Anl ile Mektubunuz Var adl programda, yaad çeitli olaylardan dolay yaknlaryla görüemeyen, onlar bulamayan kiiler konuk edildi.

Ana Sayfaya Git