İbrahim Kutluay Demet Şener evliliğinde sürpriz gelişme!

İbrahim Kutluay Demet Şener boşandı mı sorusu ortaya atılan aldatma iddiaları sonrasında merak adildi. İşte İbrahim Kutluay ve Demet Şener evliliği hakkında son gelişmeler

Haberler 11.05.2017 - 15:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

brahim Kutluay çifti hakknda geçtiimiz dönemlerde ortaya atlan ayrlk iddialar çiftler tarafndan dorulanm ancak Kutluay çifti aldatma habererin net bir cevap vermemiti. On yl akn süren evliliin bitme sebebinin ise Kutluayn bir bayanla birlikte olduu iddialar. 12 yl süren evlilii noktalamak üzere olduu belirlenen brahim Kutluay Demet ener çiftinin sosyal medya adreslerinde gelimeler yaand belirlendi. Demet Kutluay olan sosyal medya adresini Demet ener yapan ünlü manken, durumu böylece ksaca özetledi.

12 yldr evli olduu brahim Kutluaydan boanmak üzere olan Demet enerin dava sonuçlanmadan sosyal medya hesabndan soy ismini ener olarak deitirmesi basnda uzun süre yer ald. Boanma davas hakknda konumak istemediini ifade eden ener Dava hala sonuçlanmad ama ben avukatma danarak sosyal medya hesabmdan soy ismini deitirdim fakat resmi olarak hala bir Kutluaym dedi.Bundan sonra tek bana çocuklarna bakacak bir Demet var diyen güzel manken brahimle ileride sadece çocuklarm için bir araya gelirim diyerek son noktay koydu.

Demet ener, katld bir ödül töreninde gazetecilerin boanma davasyla ilgili sorular cevapsz brakmad.

YIPRANACAK K BEN DELM, ALDATAN YIPRANSIN

Bir muhabirin Boanma ile ilgili yaplan haberler sizi ypratyor mu? sorusuna u cevab verdi: Ypranacak kii ben deilim, aldatan ypransn

Kanal Dde yaynlanan programa katlan Demet ener herkesin tartt o konuyu ilk kez gündeme getirdi. 2005te nikh masasna oturan ve iki çocuklar bulunan çiftin, Kutluayn ihaneti nedeniyle boanaca öne sürüldü. Demet ener, iddiaya Kanal Dde yaynlanan Renkli Sayfalar programnda yant verdi.

HER LK BTER YENS BALAR

ener, programa yollad mesajda öyle dedi: Ben ailem deyip kocama inanyordum. Ne zaman ki gerçekleri örendim... Her iliki biter ve yenisi balar. Benim alnm ak, bam dik. 4 senedir neler yaadm siz biliyorsunuz. Boanma kararn ben aldm. çok mücadele verdim. Tüm detaylar zaman geldiinde öreneceksiniz. hanet dedikodularn yalanlad, gerçekleri ben daha yeni örendim. Elimde belgeler var ve onlar yeter.

Ana Sayfaya Git