İçerde 35. bölüm fragmanında şok detay! Yusuf Müdür'ün yerine gelen isim Levent Can

İçerde dizisinde finale adım adım yaklaşılırken, her bölüm de bir oyuncu veda ediyor. İçerde Yusuf Müdür bilindiği üzere geçtiğimiz hafta vurulmuş diziden çıkmıştı. Yusuf Müdü'ün yerine İçerde dizisine kim girecek? Yusuf Müdür'den sonra göreve gelen müdür rolünü kim üstlenecek.

Haberler 19.05.2017 - 22:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çerde dizisinde finale adm adm yaklalrken, her bölüm de bir oyuncu veda ediyor. çerde Yusuf Müdür bilindii üzere geçtiimiz hafta vurulmu diziden çkmt. Yusuf Müdüün yerine çerde dizisine kim girecek? Yusuf Müdürden sonra göreve gelen müdür rolünü kim üstlenecek. Günledir merakla beklenen konu sonunda beliginlik kazand. Yusuf Müdür ve Levent Can kimdir detaylar ve çerde yaananlar. çerde yaynlanan 35. bölüm frgman ile detyalar szler için derledik.

Barollerini çaatay Ulusoy, Aras Bulut ynemli ve çetin Tekindorun paylat çerde dizisinde yaananlar ve yaanacaklar detaylarna ulald. içerde yeni bölüme göz atacak olursak 35. bölüm fragmannda yaanacaklar da yaynland. Yusuf Müdürün ölmesi ortal kartryor. Sarp, Yusuf Müdürü öldürmediini, kendisinin de polis olduunu inandrmaya çalyor. Ancak polisler ona inanmyor. Dier yandan çokunun Celale silah çekmesinin nasl sonuçlanaca oldukça merak ediliyor.

LEVENT CAN KMDR

Levent Can 23 Austos 1971 stanbul doumludur.Ünlü bir tiyatro oyuncusu olan Levent Can ilk oyunculuk hayatna Ali Poyrazolu tiyatrosunda balamtr.Birçok tiyatro oyununda rol alan baarl oyuncu 1991 ylnda ekranlarn karsna geçmitir.lk Tv oyunculuunu 1991 yln`da yaynlanan yönetmenliini Adil Daldal`n üstlendii Aile Balar adl dizi`de yaamtr. Rol Ald Sinema ve Dizi Filmler

1991 Aile Balar

2000 Beyolu Rüyas

2002 Bir Tatl Huzur

2004 yl Aynalar adl yapmda rol almtr.

2005 yln`da Yasemin Ergene ,Alpay Kemal Atalay ve Yavuz Bingöl`ün barollerini paylatklar Ah Be stanbul adl dizi`de Eref karakterini canlandrmtr.

2005 yln`da Ksmet Deilmi adl yapmda rol almtr.

2005 yl barollerin`de Nazan Kesal ,Selçuk Yöntem in rol ald Rüzgarl Bahçe adl yapmda Orkan karakterini canlandrmtr.

2006 Srça Kök adl yapmda Serdar Kutlu

2007 Zeliha`nn Gözleri

2007 yl Kanal D `nin sevilen dizilerin`den olan Kavak Yelleri adl yapmda Semih Hoca karakterini canlandrmtr.

2008 Dur Yolcu

2008 yl Komedi ve Gençlik dizisi olan yapmcln Mustafa Altoklar,Sarp Levendolu ve Taner Akvarda`nn paylat Burhan Albay karakterini canlandrmtr.

2009 Hicran Yaras adl sevilen dizi`de Avukat Semih karakterini canlandrmtr.

2009 ylna damgasn vuran barollerinde Cansu Dere ve Kenan mirzalolu`nun rol ald Ezel adl dizi`de rol almtr.

2011 yln`da yaynlanmaya balayan Umutsuz Ev Kadnlar adl dizi`de Reha karakterini canlandrmaktadr.

2012 yl Atv ekranlarnda yaynlanan barollerin`de Nehir Erdoan ve Engin Altan Düzyatan`in rol ald Son adl sevilen dizi`de Cevdet karakterini canlandrmtr.

VERG PARASINI YEMLERD

Oyuncu Levent Cann muhasebe ilemleri için 3 yldr yollad 105 bin TLyi muhasebe ilemleri için kullanmad gibi iade de etmeyen mali müaviri Arif Taylan . ve Cemal Koray . hakknda açlan davaya baland. stanbul Anadolu 53üncü Asliye Ceza Mahkemesinde görülen durumada söz alan Levent Can Kendilerinden imdiye kadar üphe duymadm, zaman zaman benden vergi ödemesi ad altnda istedikleri paralar gönderdim. 3 yl boyunca her ay devam etti. Ancak bana vergi dairesinden borcum olduuna dair kat gelince üphelendim. Yaptm aratrma neticesinde ahslarn vergi dairesinde stopaj olarak benim adma biriken paralardan vergi borcunu mahsup ettiini, benim bankadan gönderdiim paralar ise kendi hesaplarna geçirdiklerini örendim. Faiziyle birlikte 170 bin TLye yakn zararm var. Zararmn karlanmasn, sanklarn cezalandrlmasn istiyorum dedi. Sanklardan Arif Taylan . için zorla getirilme karar veren ve sank Cemal Koray . hakknda yakalama karar çkaran mahkeme heyeti durumay erteledi. ddianamede sanklarn, hizmet sebebiyle güveni kötüye kullanma suçundan 1 yldan 7 yla kadar hapis ve adli para cezas ile cezalandrlmalar talep edilmiti.

Ana Sayfaya Git