4 şüpheli yakalandı

Husumetlilerini ve yoldan geçen baba ile oğlunu yaralayan 4 şüpheli yakalandı.

Haberler 28.08.2021 - 00:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Kayapnar ilçesinde önceki gün gece manavda karlaan ve aralarnda daha önceden husumet bulunan iki grup arasndaki tartma silahl kavgaya dönümü, 2 saldrgann ate açmas sonucu 2 kii ile seken kurunlarn isabet etmesi sonucu yoldan geçen baba ile 3.5 yandaki olu yaralanmt. Polisin yapt çalmayla 2si silahl saldry gerçekletiren, 4 üpheli gözaltna alnd.

4 ÜPHEL YAKALANDI

Olay, önceki gece saatlerinde Kayapnar ilçesi Frat Bulvar üzerinde bulunan lunaparkn köesinde meydana geldi. ddiaya göre, aralarnda daha önceden husumet bulunan iki grup manavda karlat. Taraflar arasnda çkan tartma kavgaya dönütü. Silahlarn çeken 2 kii, ate etmeye balad. Açlan ilk ate sonras yaralanan M.T. ve U.B. kaçmaya çalrken, saldrganlar ate etmeye devam etti. Bu srada yoldan geçen M.E. ve yanndaki olu K.A.E. de kurunlarn isabet etmesiyle yaraland.

SEYYAR TEZGAHLARA

çevrede panik ve endieye neden olan olayda baz araçlara ve seyyar tezgahlara da kurun isabet etti. Haber verilmesi üzerine olay yerine salk ve polis ekipleri sevk edildi. Yarallar ilk müdahalenin ardndan çevredeki hastanelere kaldrlarak tedavi altna alnd. Olaydan sonra kaçan üphelilerin yakalanmas için çalma balatan polis, 2si silahl saldry gerçekletiren olmak üzere 4 üpheliyi gözaltna ald. üphelilerin emniyetteki ilemleri devam ediyor.

Ana Sayfaya Git