Görüş Bildir

4 şüpheli yakalandı

Husumetlilerini ve yoldan geçen baba ile oğlunu yaralayan 4 şüpheli yakalandı.

4 şüpheli yakalandı

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde önceki gün gece manavda karşılaşan ve aralarında daha önceden husumet bulunan iki grup arasındaki tartışma silahlı kavgaya dönüşmüş, 2 saldırganın ateş açması sonucu 2 kişi ile seken kurşunların isabet etmesi sonucu yoldan geçen baba ile 3.5 yaşındaki oğlu yaralanmıştı. Polisin yaptığı çalışmayla 2´si silahlı saldırıyı gerçekleştiren, 4 şüpheli gözaltına alındı.

4 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Olay, önceki gece saatlerinde Kayapınar ilçesi Fırat Bulvarı üzerinde bulunan lunaparkın köşesinde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında daha önceden husumet bulunan iki grup manavda karşılaştı. Taraflar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Silahlarını çeken 2 kişi, ateş etmeye başladı. Açılan ilk ateş sonrası yaralanan M.T. ve U.B. kaçmaya çalışırken, saldırganlar ateş etmeye devam etti. Bu sırada yoldan geçen M.E. ve yanındaki oğlu K.A.E. de kurşunların isabet etmesiyle yaralandı.

SEYYAR TEZGAHLARA

Çevrede panik ve endişeye neden olan olayda bazı araçlara ve seyyar tezgahlara da kurşun isabet etti. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan sonra kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan polis, 2´si silahlı saldırıyı gerçekleştiren olmak üzere 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi