6 aylık eşi sırra kadem!

Ailelerinin evlenmelerine izin vermediği Recep Altaş ve eşinin mutluluğu 6 ay sürmedi. 10 gün önce Ağrı'da çalıştığı esnada eşi sıra Yasemin A. sıra kadem bastı. Altaş, eşinin kaçırıldığını iddia etti.

Haberler 27.09.2017 - 10:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda 6 ay önce ailelerinin tepkisine ramen evlenen Recep Alta, 10 gün önce Arda çalt esnada einin evden kaçrldn iddia etti.

Diyarbakrn Balar ilçesinde ikamet eden Recep Alta(26), Siirt irvan doumlu Yasemin A.ya gönlünü kaptrd. Evliliklerini ilk aamada imam nikh ile gerçekletiren Recep ve Yasemin çiftinin mutluluklar Yasemin Ann kaybolmasyla sona erdi.

Alta, evlendiinden beri kendinin ve einin ailesi tarafndan bask altna alndna ve tehdit edildiine dikkat çekerek, einin darp edilip kaybolmasndan onlar sorumlu tuttu.

Reit deilse, neden bakasyla nianladlar

Evlilii hakknda bilgilendirmede bulunan Recep Alta, Eimle ilk tantmda ailemiz istemiyordu evliliimizi. Eimi istemedii biriyle para karl nianland. Bunun üzerine eim bana kaçt ve evlendik. Ancak ailesi aslsz ihbarlar yaparak hep bizi rahatsz ediyordu. Kznn reit olmadn söylüyorlar, kz reit deilse neden bakasyla nianladlar. dedi.

Ben ardayken eimi darp etmiler

Ei Yaseminin gönül rzasyla kendisine geldiini ve evlendiini belirten Alta, Mutlu bir evliliimiz vard, hiçbir zaman sorun yaamadk. im gerei baka ehirlere gitmek zorundaydm. Ben Arda çalrken aabeyim, birileri ile beraber gelip evi basm. Eimi darp etmi, amac nedir bilmiyorum. Darp ettikten sonra eimi hastaneye kaldrdlar. ifadelerini kulland.

Ben eiyim, onu korurum

Ardan ertesi günü Diyarbakra geldiini anlatan Alta, Bana devlet korumas altnda olduunu söylediler. Ben eiyim, ben onu korurum. Benim eimi kimden koruyorlar. Ben eimi eim beni seviyor. Aabeyim ve Kaynbabamn neyin peinde olduunu bilmiyorum. eklinde konutu.

stanbula kaçmak zorunda kaldk

Daha önce ailesinin silahl saldrya uradn belirten Alta, stanbula kaçmak zorunda kaldk, malmzdan mülkümüzden olduk. Sonra Diyarbakra tekrar gelince, ehir ortasnda güpe gündüz eimi kaçrmlar. Kaybolmadan dakikalar önce telefonla konuuyorduk. Sonra telefonlarna ulaamadm. Eim aabeyim tarafndan darp edildi. diye konutu.

Kzn ailesinden ilginç açklama!

Öte yandan Yaseminin ailesinden durumu sorulduunda ise alayvari bir ekilde Yasemin evimizde çay içiyor. Dur çaraym Yasemini. Yasemin yanmzda deil, nerede bilmiyoruz, görürsen söyle annesini arasn. Misafirimiz var, rahatsz etmeyin. Bir sürü iimiz var edemiyoruz sizinle uraalm. cevap vermeleri dikkat çekti.

Ana Sayfaya Git