Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı evliliğinde geri sayım açıklaması Ilıcalı'dan

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı ne zaman evleniyor? sorsu aylardır merakla beklenirken, Şeyma Subaşı'nın düğün hazırlıkları an an sosyal medya da yerini almakta. Öte yandan evlilik tarihleri hakkında gözler Acun Ilıcalı'ya çevrilmişken, Ilıcalı evlilik tarihi açıklamasını yaptı

Haberler 21.07.2017 - 01:23 Son Güncelleme : 21.07.2017 - 01:33

Acun Ilcal ile eyma Suba ne zaman evleniyor? sorsu aylardr merakla beklenirken, eyma Subann düün hazrlklar an an sosyal medya da yerini almakta. Öte yandan evlilik tarihleri hakknda gözler Acun Ilcalya çevrilmiken, Ilcal evlilik tarihi ve yeri ile alakal son dakika açklama da bulundu. Ünlü yapmc düünlerinin büyük ihtimalle yurt dnda olacandan bahsederken yanlarnda da sevenlerinin olacan iletti.

Etilerde bir mekan çknda görüntülenen çift, kendilerine sorulan sorular yantlad. Eylül aynda yaplacak düünün 3 gün 3 gece olacann aslsz olduunu söyleyen Acun Ilcal, yurtdnda yapacaklar düüne gelen misafirlerini düün öncesi arlayacaklarn belirtti. Ilcalnn müstakbel ei eyma Suba ise geçtiimiz günlerde Yunanistanda yapt görkemli bekarla veda partisi hakknda konutu. 20 kz arkadayla çok elendiini, keyifli vakit geçirdiklerini söyleyen Suba, esprili bir dille Bir tk elendik. dedi.

Düünün tarihi hakknda bilgi vermeyen Acun Ilcal Düün yurt dnda olacak 3 gün 3 gece olaca yönünde çkan haberler doru deil dedi.

BEKARLIA VEDA PARTS GÜNDEMDEYD

Ünlü yapmc ve sunucu Acun Ilcal ile önümüzdeki ay nikah masasna oturacak olan eyma Suba, geçen gün Yunanistanda bekarla veda partisi yapt. Partiye, Subann yakn arkadalar katld. eyma Suba, düün öncesi düzenledii bekarla veda partisinde doyasya elendi.

Sosyal medya hesabndan bir fotoraf paylaan Suba, fotorafn altna ise evet ben gelinim notunu dütü.

DUYGUSAL DOUM GÜNÜ

TV8 kanal sahibi Acun Ilcal, müstakbel ei eyma Subann doum gününü kutlamak için Instagramda fotoraf paylat. Fotorafn altna da Sen hep böyle kal diyerek romantik bir not dütü.

SEN HEP BÖYLE KAL

Acun Ilcal paylat fotorafn altna u notu dütü: Daha çok gezecein, daha çok görecein, daha çok kefedecein nice mutlu yllarn olsun, ama sen hep böyle kal.

Ana Sayfaya Git