Görüş Bildir

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı evliliğinde geri sayım açıklaması Ilıcalı'dan

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı ne zaman evleniyor? sorsu aylardır merakla beklenirken, Şeyma Subaşı'nın düğün hazırlıkları an an sosyal medya da yerini almakta. Öte yandan evlilik tarihleri hakkında gözler Acun Ilıcalı'ya çevrilmişken, Ilıcalı evlilik tarihi açıklamasını yaptı

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı evliliğinde geri sayım açıklaması Ilıcalı'dan

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı ne zaman evleniyor? sorsu aylardır merakla beklenirken, Şeyma Subaşı'nın düğün hazırlıkları an an sosyal medya da yerini almakta. Öte yandan evlilik tarihleri hakkında gözler Acun Ilıcalı'ya çevrilmişken, Ilıcalı evlilik tarihi ve yeri ile alakalı son dakika açıklama da  bulundu. Ünlü yapımcı düğünlerinin büyük ihtimalle yurt dışında olacağından bahsederken yanlarında da sevenlerinin olacağını iletti.

Etiler'de bir mekan çıkışında görüntülenen çift, kendilerine sorulan soruları yanıtladı. Eylül ayında yapılacak düğünün 3 gün 3 gece olacağının asılsız olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, yurtdışında yapacakları düğüne gelen misafirlerini düğün öncesi ağırlayacaklarını belirtti. Ilıcalı'nın müstakbel eşi Şeyma Subaşı ise geçtiğimiz günlerde Yunanistan'da yaptığı görkemli bekarlığa veda partisi hakkında konuştu. 20 kız arkadaşıyla çok eğlendiğini, keyifli vakit geçirdiklerini söyleyen Subaşı, esprili bir dille "Bir tık eğlendik." dedi.

Düğünün tarihi hakkında bilgi vermeyen Acun Ilıcalı ‘Düğün yurt dışında olacak 3 gün 3 gece olacağı yönünde çıkan haberler doğru değil’ dedi.

BEKARLIĞA VEDA PARTİSİ GÜNDEMDEYDİ

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı ile önümüzdeki ay nikah masasına oturacak olan Şeyma Subaşı, geçen gün Yunanistan’da bekarlığa veda partisi yaptı. Partiye, Subaşı’nın yakın arkadaşları katıldı. Şeyma Subaşı, düğün öncesi düzenlediği bekarlığa veda partisinde doyasıya eğlendi.

Sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan Subaşı, fotoğrafın altına ise ‘evet ben gelinim’ notunu düştü. 

DUYGUSAL DOĞUM GÜNÜ

TV8 kanalı sahibi Acun Ilıcalı, müstakbel eşi Şeyma Subaşı'nın doğum gününü kutlamak için Instagram'da fotoğraf paylaştı. Fotoğrafın altına da "Sen hep böyle kal" diyerek romantik bir not düştü.

"SEN HEP BÖYLE KAL"

Acun Ilıcalı paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü: Daha çok gezeceğin, daha çok göreceğin, daha çok keşfedeceğin nice mutlu yılların olsun, ama sen hep böyle kal.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir