Adalet Bakanlığı Doku ailesine randevu verecek

Gülistan Doku’nun akıbetini öğrenmek için 3 gündür Ankara’da temaslarda bulunan Doku ailesine Adalet Bakanlığından randevu vedildi. Bakanlıktaki yetkililer, aileyi arayarak, haftaya randevu vereceklerini belirtti.

Haberler 26.02.2022 - 00:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tuncelide 5 Ocak 2020 tarihinden bu yana kendisinden haber alnmayan Munzur Üniversitesi örencisi Gülistan Dokunun annesi Bedriye Doku, babas Halit Doku ve ablas Aygül Doku, Gülistann akbetini örenmek amacyla 22 ubatta Ankaraya geldi.

MECLSTEK GÖRÜMELER

Mecliste siyasi partilerle görüen aile Adalet Bakan Bekir Bozda ile de görüme talebinde bulundu. Ancak 3 gün boyunca aileye Bakanlk tarafndan, bakan Bekir Bozdan younluu nedeniyle yant verilmedi. Bakanlk önünde srarla bekleyen aile, olas provokasyonlara kar iki kez müdahale edildi. Önceki gün abla Aygül Doku bakanlk önündeki srarc eylemi esnasnda, polislerin engellerken fenalat. Doku hastaneye kaldrld.

GÜN VE SAAT BELL DEL

Buarada gün içinde Adalet Bakanl özel kalemi tarafndan aranan Doku ailesine, Bakan ile görüebilmeleri için haftaya randevu oluturulaca bilgisi verildi. Bakanln görüme talebini kabul etmesi üzerine aile Diyarbakra döneceini, haftaya Bakan ile görümek için yeniden Ankaraya geleceklerini belirtti. Görümenin gün ve tarih bilgisinin Bakanlk tarafndan daha sonra aileye iletilecei örenildi.

Ana Sayfaya Git