Ağabeyi kardeşini öldürdü

22 yaşındaki bir genç aralarında tartışma çıkan ağabeyi tarafından vurularak öldürüldü. Adana Sarıçam ilçesinde yaşayan ve aralarında ailevi meselelerden dolayı tartışma çıkan 22 yaşındaki Muhammet Uludağ ve 24 yaşındaki abisi Ahmet Uludağ arasındaki tartışma da kan döküldü.

Haberler 10.08.2017 - 02:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

22 yandaki bir genç aralarnda tartma çkan aabeyi tarafndan vurularak öldürüldü. Adana Sarçam ilçesinde yaayan ve aralarnda ailevi meselelerden dolay tartma çkan 22 yandaki Muhammet Uluda ve 24 yandaki abisi Ahmet Uluda arasndaki tartma da kan döküldü.

Olay, Sarçam lçesi ahintepe Mahallesi 3177 sokakta meydana geldi. ddiaya göre, 22 yandaki Muhammet Uluda ve 24 yandaki abisi Ahmet Uluda arasnda ailevi nedenlerden ötürü tartma çkt. Tartmann büyümesiyle abi Uluda, kardei Muhammet Uluday karnndan bçaklad. Muhammet Uluda kanlar içinde yere yld. Vatandalarn ihbar üzerine olay yerine polis ve salk ekipleri sevk edildi.

Salk ekipleri Muhammet Uluday ambulansa bindirdii srada, abi Ahmet Uludu kardeinin yannda hastaneye gitti. Muhammet Uluda kaldrld çÜ Tp Fakültesi Balcal Hastanesinde yaplan müdahalelere ramen kurtarlmad. Uludan cenazesi otopsisi yaplmak üzere Adana Adli Tp Kurumu morguna kaldrld.

Ana Sayfaya Git