Adıyaman'da olaylı kavga adeta çatışmaya döndü

Adıyaman haber de karşımıza çıkan alacak verecek kavgasında çok sayıda kişi yaralandı

Haberler 19.11.2016 - 11:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adyaman Eskisaray Mahallesinde dün akam saatlerinde alacak verecek kavgasnda adeta kan akt. ki grup arasnda alacak verecek meselesi yüzünden çkt örenilen kavga da silahlar da devreye girince, kavga adeta çatmaya döndü.

Olay, akam saatlerinde Eskisaray Mahallesinde meydana geldi. Atatürk Bulvarndaki bir iyerinde karlaan iki grup arasnda aralarndaki alacak nedeniyle tartma çkt.

YARALILARIN SMLER

Ksa sürede büyüyen kavgada kullanlan tabancalardan çkan kurunlarla Serdar Dikaya, Hüseyin Erdengi, Fahri Aknc, Hac Yusuf Sarkaya ve Ömer Dikaya yaraland. hbar üzerine olay yerine gelen salk görevlileri tarafndan ambulanslara tanan yarallar, Adyaman Üniversitesi Eitim ve Aratrma Hastanesine götürüldü. Acil serviste tedaviye alnan yarallardan Serdar Dikaya, Hüseyin Erdengi ve Hac Yusuf Sarkayann hayati tehlikelerinin bulunduu belirtildi. Olayn ardndan iyerinde inceleme yaparak bo kovanlar toplayan polis, tabancalar ateleyen kiilerin belirlenerek yakalanmas için çalma balatt. l Emniyet Müdürü Metin Alper de olay yerine gelerek görevlilerden bilgi ald.

Ana Sayfaya Git