Afrodit lakaplı sanatçı Banu Alkan'ın son sağlık durumu ve ATV kazası

Afrodit lakaplı Banu Alkan'ın son sağlık durumu, geçirdiği trafik kazası akabinde çok merak edildir oldu. Banu Alkan'ın ATV aracının altında kalarak ezilme tehiikesi atlattığı son dakika haberlerde sunulduktan sonra herkes konu ile alakalı araştırmalarına başladı.

Haberler 16.06.2017 - 02:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Afrodit lakapl Banu Alkann son salk durumu, geçirdii trafik kazas akabinde çok merak edildir oldu. Banu Alkann ATV aracnn altnda kalarak ezilme tehiikesi atlatt son dakika haberlerde sunulduktan sonra herkes konu ile alakal aratrmalarna balad. çanakkalenin Ayvack ilçesine bal Assos bölgesinde yurt d çekimleri sonrasnda döenen Banu Alkann geçirdii kaza sonrasnda hafif yaraland haberi sevenlerine oh çektirdi.

Tatili srasnda ATV tipi motosiklete binmek isteyen Alkan, dengesini kaybetmesi sonucu devrilen aracn altnda kalarak yaraland. Ayvack Devlet Hastanesine götürülen Alkann MR ve tomografisi çekildi. Kolunda doku zedelenmesi tespit edilen Alkan, tedavisinin ardndan taburcu edildi.

YEN PROGRAMI BALIYOR

Yapmcln Bloom Medya, yönetmenliini ise Mustafa Kotann yapt Show TVnin yeni program Dünya Güzellerim, 21 Haziran çaramba akam ekran macerasna balyor.

Uzun süren bir ön çalmayla hazrlanan ve 21 Haziranda Show TV ekranlarnda yaynlanacak olan Dünya Güzellerim isimli gezi show program için Hindistana doru yola çkan; Banu Alkan, Burcu Esmersoy, Safiye Soyman ve Türk Sanat Müziinin Divas Bülent Ersoy, 45 gün boyunca Hindistan, Nepal ve Vietnama giderek bambaka kültürlere sahip üç ülkenin gelenek ve göreneklerine göre yaadlar.

SEVGLSN SUNMUTU

Renkli Sayfalara konuk olan Banu Alkan, Los Angelesta üniversitede okuyan genç bir sevgilisinin olduunu açklad. Program sunucularn sranna dayanamayan Banu Alkan, Amerikada ak yaad 31 yandaki sevgilisinin fotorafn canl yaynda gösterdi!

Ana Sayfaya Git