Görüş Bildir

Afrodit lakaplı sanatçı Banu Alkan'ın son sağlık durumu ve ATV kazası

Afrodit lakaplı Banu Alkan'ın son sağlık durumu, geçirdiği trafik kazası akabinde çok merak edildir oldu. Banu Alkan'ın ATV aracının altında kalarak ezilme tehiikesi atlattığı son dakika haberlerde sunulduktan sonra herkes konu ile alakalı araştırmalarına başladı.

Afrodit lakaplı sanatçı Banu Alkan'ın son sağlık durumu ve ATV kazası

Afrodit lakaplı Banu Alkan'ın son sağlık durumu, geçirdiği trafik kazası akabinde çok merak edildir oldu. Banu Alkan'ın ATV aracının altında kalarak ezilme tehiikesi atlattığı son dakika haberlerde sunulduktan sonra herkes konu ile alakalı araştırmalarına başladı. Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Assos bölgesinde yurt dışı çekimleri sonrasında döenen Banu Alkan'ın geçirdiği kaza sonrasında hafif yaralandığı haberi sevenlerine oh çektirdi.

Tatili sırasında ATV tipi motosiklete binmek isteyen Alkan, dengesini kaybetmesi sonucu devrilen aracın altında kalarak yaralandı. Ayvacık Devlet Hastanesine götürülen Alkan'ın MR ve tomografisi çekildi. Kolunda doku zedelenmesi tespit edilen Alkan, tedavisinin ardından taburcu edildi.

YENİ PROGRAMI BAŞLIYOR

Yapımcılığını Bloom Medya, yönetmenliğini ise Mustafa Kotan'ın yaptığı Show TV'nin yeni programı Dünya Güzellerim, 21 Haziran Çarşamba akşamı ekran macerasına başlıyor.

Uzun süren bir ön çalışmayla hazırlanan ve 21 Haziran'da Show TV ekranlarında yayınlanacak olan "Dünya Güzellerim" isimli gezi & show programı için Hindistan'a doğru yola çıkan; Banu Alkan, Burcu Esmersoy, Safiye Soyman ve Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, 45 gün boyunca Hindistan, Nepal ve Vietnam'a giderek bambaşka kültürlere sahip üç ülkenin gelenek ve göreneklerine göre yaşadılar.

SEVGİLİSİNİ SUNMUŞTU

Renkli Sayfalar'a konuk olan Banu Alkan, Los Angeles'ta üniversitede okuyan genç bir sevgilisinin olduğunu açıkladı. Program sunucuların ısranına dayanamayan Banu Alkan, Amerika'da aşk yaşadığı 31 yaşındaki sevgilisinin fotoğrafını canlı yayında gösterdi!

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir