Ahmet Kural Sıla aşkı, Aramızda Kalmasın 'da

Sıla ve Ahmet Kural birlikteliği geçtiğimiz ay içeirisnde iddia çerçevesinde yayınlanmış ve taraflardan da açıklama yapılmıştı. Ahmet Kural Sıla aşkı geçtiğimiz gün resmedildi. Ahmet Kural'ın yeni aşkı Sıla ile birlikte çekilmiş fotoğrafları ve detaylar haberimizde.

Haberler 08.06.2017 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sla ve Ahmet Kural birliktelii geçtiimiz ay içeirisnde iddia çerçevesinde yaynlanm ve taraflardan da açklama yaplmt. Ahmet Kural Sla ak geçtiimiz gün resmedildi. Ahmet Kuraln yeni ak Sla ile birlikte çekilmi fotoraflar ve detaylar haberimizde.

ddialarla ilgili sessiz kalan çiftin, birlikte ilk fotoraf ortaya çkt. Ahmet Kural ile Slann Bodrumda babaa çekilen fotoraf Aramzda Kalmasn programnda yaynland.

Sla ve Ahmet Kural çift ilk kez Bodrumda görülmütü. Görgü ahitlerinin iddiasna göre Bodrumda gizli gizli görüen ikil, bir mekanda romantik bir yemek yedikten sonra hiç çekinmeden ünlü popçudan el ele tutuup yürümeye balad. Yln ak bombasnn taraflar imdilik sessiz kalmay tercih etse de ilikilerinin seyrine göre bu durumu açklayp açklamayacaklarna karar verecekleri konuuluyor.

SÜRPRZ LK DENLMT

Bodrumda bir mekandan çkarken ele ele görüntülenen ünlü arkc Sla ile oyuncu Ahmet Kural, aklarn ilan etmi oldu. Ünlü arkc Sla, oyuncu Ahmet Kural ile ak yaamaya balad.

Bodrumda Sla ile gizli gizli görüen Ahmet Kural, Bodrumda bir mekanda ba baa yemek yedikten sonra mekandan el ele ayrld. kili, mekandan el ele çkarak aklarn ilan etmi oldu. Tatilcilerin merakl baklarna aldr etmeden yürüyen ikili, herkesi akna uratt. Yln ak bombasnn taraflar, imdilik sessiz kalmay tercih etse de ilikilerinin seyrine göre bu durumu açklayp açklamayacaklarna karar verecekleri konuuluyor. Geçtiimiz ay yine Slann sanatç Erdal Beikçiolu ile birlikte olduu iddia edilmiti. Ancak iki isim de açklama yaparak bu iddiay reddetmiti.

ALTIN PALMYE DE PT OLMUTU

Altn Palmiye Ödülleri, önceki gün Raffles Hotelde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene katlanlar arasnda Ahmet Kural ile eski nianls Burcu Kratl da vard.

GÖRMEZDEN GELD

2013 ylnda nianlanan ancak evlilik masasna oturmadan yollarn ayran Kural ve Kratl, birbirine çok yakn koltuklarda oturdu. Aralarnda sadece üç kii bulunan ikili, bu ksa mesafeye ramen birbirini görmezden geldi. Özellikle Kratlnn kendini geri çekerek Kuraln görü alanndan çkmas objektife böyle yansd.

KADINLARLA ELENRKEN GÖRÜNTÜLENMLERD

Ünlü komedyen Ahmet Kural, Ocak ay içerisinde bir gece Asmalmescitte arkadalaryla elendi. Yannda iki kadnla görüntülenen Kural kameralar görünce rahatsz oldu.

AHMET KURAL MUHABRLERE çIKITI

Sabaha kar mekandan çkan oyuncu, basn mesuplarnn fotoraf çekmesini önlemek için VIP aracn mekann kapsna yanatrd. ki kz arkadayla hzlca araca binen Kural, Niantann arka sokaklarnda dolaarak izini kaybettirmeye çalt. Ancak muhabirlerin kendisini takip etmeye devam etmesiyle sinirlenen oyuncu, Brakn iimize bakalm. Saat sabahn 05.00i uykumuz geldi dedi.

Ana Sayfaya Git