Ailenin dramına kayıtsız kalmadı

Adli bir suçtan dolayı eşiyle birlikte tutuklanan şahıs, çocukları için Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'na mektup yazarak destek istedi. Bu talebe kayıtsız kalmayan Başkan Beyoğlu, tek başlarına yaşama tutunmaya çalışan çocukları ziyaret ederek ihtiyaçlarını karşıladı, uzaktan eğitimden yararlanmaları için tablet bilgisayar hediye etti.

Haberler 08.02.2021 - 00:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar ilçe AK Partili Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, anne ve babalar adli bir suçtan dolay cezaevinde olan çocuklara sahip çkarak bir kez daha gönülleri fethetti. Tutuklu bulunduu cezaevinden kendisine mektup yazarak darda kimsesiz ekilde zor koullarda ayakta kalmaya çalan çocuklar için destek talep eden C.S.nin çarsna anlaml bir cevap veren Beyolu, 4 kardei ziyaret etti.

KAYITSIZ KALMADI, YARDIM EL UZATTI

Babann kendisinin ihtiyaç sahibi ailelere kar gösterdii hassasiyeti yakndan takip ettiini ve bundan esinlenerek destek istediini yazd mektubu okurken oldukça hüzünlenen Beyolu, çocuklara imkanlar çerçevesinde destek vereceklerinin altn çizerek, nakdi ve gda ihtiyaçlarn karlad. Eitimlerini aksatmamalar için de tablet bilgisayar hediye eden Bakan Beyolu, çocuklara kalc gda ve sosyal yardm destei salanmas için de ne gerekiyorsa yapacaklarn kaydetti. Bakan Beyolu, hayatn imtihanlarla dolu olduunu ifade ederek, çocuklardan sabr ve azimle hayata tutunmaya devam etmelerini istedi.

Beyolunu büyük bir ilgi ile karlayp uurlayan kardeler, kendilerine uzatlan insani ve vicdani elden duyduklar memnuniyeti aktararak teekkür ettiler.

Ana Sayfaya Git