Görüş Bildir

Ailenin dramına kayıtsız kalmadı

Adli bir suçtan dolayı eşiyle birlikte tutuklanan şahıs, çocukları için Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'na mektup yazarak destek istedi. Bu talebe kayıtsız kalmayan Başkan Beyoğlu, tek başlarına yaşama tutunmaya çalışan çocukları ziyaret ederek ihtiyaçlarını karşıladı, uzaktan eğitimden yararlanmaları için tablet bilgisayar hediye etti.

Ailenin dramına kayıtsız kalmadı

Merkez Bağlar ilçe AK Partili Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, anne ve babaları adli bir suçtan dolayı cezaevinde olan çocuklara sahip çıkarak bir kez daha gönülleri fethetti. Tutuklu bulunduğu cezaevinden kendisine mektup yazarak dışarıda kimsesiz şekilde zor koşullarda ayakta kalmaya çalışan çocukları için destek talep eden C.S.'nin çağrısına anlamlı bir cevap veren Beyoğlu, 4 kardeşi ziyaret etti.

KAYITSIZ KALMADI, YARDIM ELİ UZATTI

Babanın kendisinin ihtiyaç sahibi ailelere karşı gösterdiği hassasiyeti yakından takip ettiğini ve bundan esinlenerek destek istediğini yazdığı mektubu okurken oldukça hüzünlenen Beyoğlu, çocuklara imkanlar çerçevesinde destek vereceklerinin altını çizerek, nakdi ve gıda ihtiyaçlarını karşıladı. Eğitimlerini aksatmamaları için de tablet bilgisayar hediye eden Başkan Beyoğlu, çocuklara kalıcı gıda ve sosyal yardım desteği sağlanması için de ne gerekiyorsa yapacaklarını kaydetti. Başkan Beyoğlu, hayatın imtihanlarla dolu olduğunu ifade ederek, çocuklardan sabır ve azimle hayata tutunmaya devam etmelerini istedi.

Beyoğlu'nu büyük bir ilgi ile karşılayıp uğurlayan kardeşler, kendilerine uzatılan insani ve vicdani elden duydukları memnuniyeti aktararak teşekkür ettiler.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi