AK Parti eski milletvekili Zülfikar İzol'un oğlu da tutuklandı

Siverek ilçesinde AK Parti eski Milletvekili Zülfikar İzol ile akrabalarının arasında yaşanan ve 6 kişinin ölmesi ile sonuçlanan olaya dair yürütülen soruşturma devam ederken, İzol'un oğlu Bozan İzol da tutuklandı.

Haberler 17.07.2019 - 10:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siverek ilçesinde AK Parti eski Milletvekili Zülfikar zol ile akrabalarnn arasnda yaanan ve 6 kiinin ölmesi ile sonuçlanan olaya dair yürütülen soruturma devam ederken, zolun olu Bozan zol da tutukland.

Siverek ilçesi çeltik mahallesinde yaanan arazi anlamazl sonucu Hakk, Zozan, Meral ve Musa Serhat zol ile Rdvan Bulu (30) ve Serdar Delenin (31) öldürülmesi olayna kartklar iddias üzerine, Adam öldürme ve öldürmeye teebbüs etme suçlamas ile tutuklananlarn says 7ye yükseldi.

Olaydan sonra gözaltna alnan AK Parti eski Milletvekili Zülfikar zolun kardeleri Bülent, Cihan ve Cemal zol ile olu Ferman zol ve yaknlar öldürülen aileden Mehmet Metin zol ve Yusuf Rojhat zol tutuklanmt. Olaya dair aranan Zülfikar zolun olu Bozan zolun da gözaltna alnd ve dün çkarld Siverek Adliyesinde ayn gerekçe ile tutukland örenildi.

Ana Sayfaya Git