Görüş Bildir

AK Parti eski milletvekili Zülfikar İzol'un oğlu da tutuklandı

Siverek ilçesinde AK Parti eski Milletvekili Zülfikar İzol ile akrabalarının arasında yaşanan ve 6 kişinin ölmesi ile sonuçlanan olaya dair yürütülen soruşturma devam ederken, İzol'un oğlu Bozan İzol da tutuklandı.

AK Parti eski milletvekili Zülfikar İzol'un oğlu da tutuklandı

Siverek ilçesinde AK Parti eski Milletvekili Zülfikar İzol ile akrabalarının arasında yaşanan ve 6 kişinin ölmesi ile sonuçlanan olaya dair yürütülen soruşturma devam ederken,  İzol'un oğlu Bozan İzol da tutuklandı.

Siverek ilçesi Çeltik mahallesinde yaşanan arazi anlaşmazlığı sonucu Hakkı, Zozan, Meral ve Musa Serhat İzol ile Rıdvan Buluş (30) ve Serdar Delen’in (31) öldürülmesi olayına karıştıkları iddiası üzerine, "Adam öldürme ve öldürmeye teşebbüs etme" suçlaması ile tutuklananların sayısı 7'ye yükseldi.

Olaydan sonra gözaltına alınan AK Parti eski Milletvekili Zülfikar İzol'un kardeşleri Bülent, Cihan ve Cemal İzol ile oğlu Ferman İzol ve yakınları öldürülen aileden Mehmet Metin İzol ve Yusuf Rojhat İzol tutuklanmıştı.  Olaya dair aranan Zülfikar İzol'un oğlu Bozan İzol'un da gözaltına alındığı ve dün çıkarıldığı Siverek Adliyesi'nde aynı gerekçe ile tutuklandığı öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi