Ak Parti'de bir istifa daha! Başkan Karatay istifasını sundu

Ak Parti'de bir istifa haberi daha duyuldu. Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay il başkanlığı görevinden istifa etti. Karatay istifası ile alakalı bir de açıklama yaptı.

Haberler 18.08.2017 - 15:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ak Partide bir istifa haberi daha duyuldu. Ak Parti Aksaray l Bakan Abdulkadir Karatay il bakanl görevinden istifa etti. Karatay istifas ile alakal bir de açklama yapt.

Bakan Karatay, yapt yazl açklamada, 20 Aralk 2014 tarihinden itibaren Sayn Cumhurbakanmzn Sayn Babakanmzn ve halkmzn teveccühü ile Aksaray il bakanl görevini deruhte ediyorum. Bu süreçte Aksaray il tekilat olarak 7 haziran ve 1 kasm seçimlerinden ve tarihi 16 Nisan referandumundan alnmzn akyla çktk hamdolsun. Bu süreçte yol yürüdüüm dava arkadalarma teekkür ediyor, Rabbime bize böyle dostlar nasip ettii için bize böyle dava arkadalar nasip ettii için hamdediyorum.

20 Aralk 2014 tarihinden bugüne tamaktan eref duyduum, onur duyduum il bakanl görevini Rabbimin ve milletimizin emaneti olarak görüp gücümüz yettiince yerine getirmenin gayreti içinde olduk. AK Parti bu milletin varlk ve yokluk mücadelesinin bugün için ete kemie bürünmü organize olmu halidir. Bu kutlu mücadelede liderimiz, Bakomutanmz, Bakanmz Sayn Recep Tayyip Erdoan liderliindeki bir ekibin parças olduumuz için ve millete ümmete hizmet yolunda bize yorulmay, çabalamay, koturmay nasip eden Allaha hamdolsun.

Millet olarak tarihi olaylara ahitlik ettiimiz bu günlerde, FETO yaplanmasnn her türlüsü aç gizlisi kriptosu mahremi gibi... Mücadelemiz dün olduu gibi bugün de yarn da bütün iddetiyle devam edecektir. Savamz kuklalarla deil kuklacyladr. Sayn Cumhurbakanmz FETÖ ihanet yaplanmas ile mücadelesinde asla yalnz kalmayacaktr. 16 yl önce bu milletin aziz evlad Recep Tayyip Erdoan tarafndan bayra aclan ve adna AK Parti ismi verilen partimiz milletin varlk yokluk mücadelesi ile beraber gönülleri ehirleri zihinleri mamur etmitir. Bundan sonra da her daim kendini yenileyerek, dik durup eilmeyerek, hep genç kalarak bu aziz milletimize hizmet etmeye devam edecektir. Bu vesileyle önümüzdeki kongre sürecinde il bakanlna aday olmayacam ifade etmek istiyorum. Bu emaneti tarafma tevdi eden Cumhurbakanmz Genel Bakanmz Sayn Recep Tayyip Erdoana çalmalarmzda destek olan Babakanmz Sayn Binali Yldrma, Tekilat Bakanmz Sayn Mustafa Ataa, Grup Bakan Vekilimiz lknur nceöze, Milletvekillerimiz Cengiz Aydodu, Mustafa Serdengeçtiye, Ali Rza Alaboyun, Ruhi Açkgöz, Ahmet Yaara, ilçe bakanlarmza, belediye bakanlarmza, kadn ve gençlik kollar bakanlarmza ve tekilatmzn fedakar yöneticilerine ve hassaten 3 yl boyunca yalnz brakmayan il yönetim kurulu üyelerime ayr ayr teekkür ediyor ükranlarm sunuyorum.

Ve son bir teekkürü de Aksaraymzn güzide insanlar hemehrilerimize yapmak istiyorum. Partimize ve vatanna sahip çkarak bizleri her platformda zirveye çkaran aziz hemehrilerime ükranlarm sunuyorum. Bundan sonraki süreçte partimizin neferi olarak ahsm ve yönetim kurulu üyelerimin ülkemiz ve ehrimiz için ayn tempoyla ve azimle çalmaya devam edeceimizi ve partimizin emrinde olacam belirtmek isterim dedi.

Ana Sayfaya Git