Aleyna Çakır (sema esen) ölümü arkasındaki giz sevgilisi mi? Darp kaydı bile varmış

Aleyna Çakır ölümü geçtiğimiz gü gündeme oturdu. Evinde kendini asarak intihar eden Aleyna ÇAkır ölümü arkasında yoksa sevgilisi mi var. Aleyna Çakır ölümü hakkında son dakika detaylar çok merak edilirken, Sevgilisi Ümitcan Uygun tarafından öldürüldüğü iddiaları, Ümitcan Uygun'un Aleyna Çakır'ı dövdüğü görüntülerinin basına sızmasından çok sıklıkla sorulmaya başladı.

Haberler 07.06.2020 - 02:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aleyna çakr ölümü geçtiimiz gü gündeme oturdu. Evinde kendini asarak intihar eden Aleyna çAkr ölümü arkasnda yoksa sevgilisi mi var. Aleyna çakr ölümü hakknda son dakika detaylar çok merak edilirken, Sevgilisi Ümitcan Uygun tarafndan öldürüldüü iddialar, Ümitcan Uygunun Aleyna çakr dövdüü görüntülerinin basna szmasndan çok sklkla sorulmaya balad.

Aleyna çakr ölümünden önce sevgilisi Ümitcan Uygun hakknda ikayetçi oldu darp raporu ald hatta uzaklatrmas bulunduu ortaya çkt.

Aleyna çakr ismini kullanan Sema Esen, geçen çaramba günü Keçiören Yükseltepe Mahallesindeki evinde, erkek arkada Ümit U. tarafndan bornoz kua ile tavana asl halde bulundu. Ümit U.nun haber vermesiyle gelen salk ekibinin yapt kontrolde Sema Esenin hayatn kaybettii belirlendi. Evde yaplan incelemeden sonra Esenin cesedi, Ankara Adli Tp Kurumuna kaldrld. Adli Tp Kurumu raporunda, Sema Esenin bornoz kua ile kendini asarak yaamna son verdii belirtildi

Olayla ilgili ifadesine bavurulan Ümit U. da polisteki sorgusunda, Semann bir gün önce kendisine, Benim yanmda annem yok, babam yok, eve geldiinde beni bu halde bulamayacaksn eklinde mesaj attn, intihar edeceini düünmediini, sabah evine gittiinde asl halde gördüünü söyledi.

EMNYETTEN AçIKLAMA

Ankara Emniyet Müdürlüü de olayla ilgili yazl bir açklama yapt. 3 Haziran 2020 tarihinde Sema Esen (Aleyna çakr) isimli ansn ölümüyle ilgili olarak baz sosyal medya hesaplar üzerinden olayn intihar deil cinayet olduu yönünde yaplan paylamlar nedeniyle açklama yaplmasna gerek duyulduu belirtilerek öyle denildi:

17 Nisan 2020 günü saat 14.15 sralarnda Sema Esen (Aleyna çakr) isimli ahs, Keçiören lçe Emniyet Müdürlüümüze müracaat ederek, Ümit Uygun ve E.Ö. tarafndan darbedildiini, astm hastas olmas nedeniyle darp neticesi bayldn ve bu durumun erkek arkada Ümit Uygun tarafndan sosyal medyada paylaldn beyan ederek, Ümit Uygun ve E.Ö.den ikayetçi olmutur. Ayn gün mahkemeye çkarlan üpheli ahslar, adli mercilerce serbest braklmtr denildi.

Ana Sayfaya Git