Ali Ağaoğlu'nun özel hayatından kareler özel programda

Geçtiğimiz gün geçirdiği kaza sonrasında kaburgalarının kırıldığı haberleri ile gündeme çıkan ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, Magazin D'ye öyle açıklamalarda bulundu ki. Özge Ulusoy ile röportaj gerçekleştiren Ali Ağaoğlu'nun yanında genç sevgilisi vardı.

Haberler 29.06.2017 - 17:05 Son Güncelleme : 29.06.2017 - 21:33

Geçtiimiz gün geçirdii kaza sonrasnda kaburgalarnn krld haberleri ile gündeme çkan ünlü iadam Ali Aaolu, Magazin Dye öyle açklamalarda bulundu ki. Özge Ulusoy ile röportaj gerçekletiren Ali Aaolunun yannda genç sevgilisi vard. Elerine ve çocuklarna deinen 63 yandaki i adam Ali Aaolu, kendi salk durumuna da deindi.

Ali Aaolunun röportajnn en ilginç ksmnda söyledikleri de çok konuulacaa benzemekte. Sevgilisi Duygu Su Gülpnar ile röportaj veren 63 yandaki i adam, çocukluumda erik aacna çkyordum. Bugün hala aaça çkp erik topluyorum. Burada hala hayvanlarn peinden koturuyorum dedi Yeniden baba olmay düünüyor musunuz? sorusu üzerine ise u anda 4 hanmdan 5 tane var. 10 tane daha yapaym ne olacak? ifadelerini kulland.

Herkes Magazin Dyi bekliyor.

Evinin bahçesinde neden Atatürk heykeli var?

Kadnlar, Ali Aaolu ile paras için mi birlikte oluyor?

Tekrar baba olmay düünüyor mu?

Sevgilisi Duygusu Gürpnarn gözünden Ali Aaolu nasl biri?

Ali Aaolunun olay yaratacak açklamalar 30 Haziran Cuma günü Magazin D Yazda olacak.

2 KABURGASI KIRILDI

Türkiyenin en ünlü müteahhidi Aaolu irketler Grubunun patronu Ali Aaolu, tatil için bulunduu Bodrumda ciddi bir kaza geçirirken ölümden döndüü bildirildi. Aaolu denizde hz motoru olarak bilinen JetSki kullanrken talihsiz bir kaza ile kendini yaralad.

Ünlü i adam, Aaolu irketler Grubu Yönetim Kurulu Bakan Ali Aaolu, Bayram öncesinde tatikli için bulunduu Bodrumdaki tatil beldesinde Arefe günü çok ciddi bir kaza geçirdii örenildi. Yaanan kazada ise Aaolunun 2 kaburgasnn birden krld ifade edildi.

Adeta ölümden dönen Ali Aaolu tedavisi için Helikopteriyle stanbula getirildii gelen son dakika haberleri arasnda.

Sabah Gazetesinden Gökhan Gökduman imzal haberin ayrntlarna göre, ünlü iadam Aaolu, Bayramdan hemen 1 gün önce arife günü jet ski ile denize açld. Ancak manevra yaparken ters dalgaya yakalannca kontrolü kaybetti. ki kaburga kemii krlan Aaolu, helikopterle stanbula getirilerek tedavisinin yapld ve hemen sonrasnda ise bir hafta boyunca dinlenecei belirtildi.

Ali Aaolunun salk durumunun iyi olduu gelen bilgiler arasnda.

SEVGLSNN ARACI çOK KONUULMUTU

Aaolu Holdingin patronu Ali Aaolu 1 yldr birlikte olduu Duygu Su Gürpnar, Aann 10 lüks Otomobilini istedii zaman kullanyor.

Garajdaki favorisi 1 milyon TLlik Lamborghini Gallardo Supperleggera.

Ali Aaoluna ait spor-yaam kompleksi My Club Bahçelievlerde genel müdürlük yapan Duygu Su bu aralar ie Lamborghini ile gidip geliyormu.

Duygu Su Gülpnar Her gün ie gidiyorum, çalp üretiyorum diyor

AL AAOLU HAKKINDA

Ali Aaolu, 3 Mart 1954 tarihinde, Trabzona bal olan Of ilçesinde dünyaya geldi. Babas Mithat Aaolu, stanbulda döneminin tannm müteahhitleri arasndayd. Babasnn da etkisiyle gençlik yllarnda okurken bir yandan da inaatlarda bu meslei temelden örenen Ali Aaolu, 1975 ylnda babasnn geçirdii ciddi bir kalp rahatszl sonrasnda bir süreliine aile ilerinin bana geçti ve bu dönemde i yükünden dolay liseyi yarda brakmak zorunda kald.

1977de babasyla ticari olarak yollarn ayran Ali Aaolu, Aaolu irketler Grubunu kurdu. naat, turizm ve hizmet sektörlerinde büyük itirakleri olan Aaolu, 1981 ylndan itibaren toplu konut siteleri ina etmeye balad. Aaolu, özellikle 1990l yllarn sonlarnda balad My konseptli yaam alanlar projeleri ile biliniyor. My World, My Office, My Towerland gibi projeleri ile Ataehir, Ayazma ve çekmeköy bölgelerinde baarl projelere imza att.

My World, My Office, My Towerland gibi projeleri ile Ataehir, Ayazma ve çekmeköy bölgelerine büyük bir canllk getiren Aaolu irketler Grubu, 2010 yln 1 milyar TLlik bir ciroyla kapatrken, 2011 yl için kendisine 2 milyar TLlik bir hedef koyarak alannda liderlii sürdürmekte. irketinin televizyonda yaynlanan reklamlarnda rol alarak halk ile yakn ilikiler kuran, farkl bir i adam profili çizen Aaolu, i yaamnn yan sra özel hayat ve lüks araba tutkusuyla da kendisinden bolca sözettirdi. Aralarnda Ferrai, Tesla ve Bentleyin de bulunduu lüks araba koleksiyonu ile pek çok gazeteye ve tv programna haber olan baarl i adam, lüks araba tutkusu ile tannyor.

Ali Aaolu, u ana kadar dört kez nikah masasna oturdu ve renkli özel hayatyla da ilgi çeken i adamlarndan biri oldu. Mart 2013 itibariyle Forbesin yapt aratrmaya göre, 2.7 milyar ABD dolar servetiyle, Türkiyenin 8., dünyann ise 527. en zengin i adamdr.

Ana Sayfaya Git