Alkollü sürücü kendini inşaat temelinde buldu! Kurtarmak vatandaşa kaldı

Bursa'da meydana gelen kaza da aracın inşaat temeline uçtuğu gözlemlenirken sürücüyü kurtarmak için hrkesin seferber olduğu gözlerden kaçmadı. Araçta sıkışan alkollü sürücü Sabri K. için herkes seferber oldu.

Haberler 06.08.2017 - 00:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bursada meydana gelen kaza da aracn inaat temeline uçtuu gözlemlenirken sürücüyü kurtarmak için hrkesin seferber olduu gözlerden kaçmad. Araçta skan alkollü sürücü Sabri K. için herkes seferber oldu.

negöl ilçesinin Yeni Mahallesinin Millet Caddesi üzerinde 16 KJN 49 otomobilini park eden 63 yandaki Sabri K. ile aabeyi 70 yandaki Ercivan K., araç içerisinde alkol almaya balad.Bir süre alkol aldktan sonra eve gitmeye karar veren kardeler harekete geçti. Sürücü Sabri K. yönetimindeki otomobil, cadde sonunda temeli atlm vaziyetteki inaatn yanndan geçtii srada yolun bittiini fark etti. Yoldan geri manevra yapan aracn sol arka tekeri 2 metre yüksekliindeki temelin boluuna gelince, araç kontrolden çkt. Tekeri bolua düen otomobil bir anda iki metre yüksekliindeki inaat temeline yuvarland.

Kazay gören çevredeki site sakinleri durumu 112ye haber verip olay yerine kotular. Araçta bulunan aabey ve kardei yaraland. Ercivan K., vatandalar tarafndan araçtan çkarlrken, sürücü araç içerisinde skt. Skan sürücü için salk, itfaiye ve emniyet ekipleri seferber oldular.

Ana Sayfaya Git