Amine Gülşe Mesut'u bıraktı Tolgahan Sayışman'a taktı ve Almeda ile araları bozuldu

Yaz aylarından bu yana beraberlik yaşayan yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman ile sevgilisi Survivor güzeli Almeda Abazi'nin arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Şu sıralar Show TV’de yayınlanan Asla Vazgeçmem dizisinde başrol oynayan tescilli güzel Amine Gülşe’nin Tolgahan Sayışman’a aşkını ilan ettiği ve durumu Almeda Abazi’nin öğrenmesi üzerine sevgilisiyle aralarının bozulduğu iddia edildi.

Haberler 17.04.2016 - 18:31 Son Güncelleme : 17.04.2016 - 18:31

Tolgahan Sayışman ile sevgilisi Almeda Abazinin arasında soğuk rüzgrlar esiyor. Ünlü çiftin hakkında çıkan ayrılık iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Ünlü çiftin arasındaki gerginliğin sebebi ise, Tolgahan Sayışmanın aynı dizide başrol aldığı Türkiye güzeli mine Gülşe

AMİNE GÜLŞEDEN SAYIŞMANA AŞK İLANI

Bir ara magazin gündeminde adı ünlü Alman asıllı Türk futbolcu Mesut Özil ile anılan tescilli güzel Amine Gülşenin, setteki tavırlarından çok etkilendiği ve Tolgahan Sayışmana aşkını ilan ettiği iddia ediliyor.

TOLGAHAN VE ALMEDANIN ARASI BOZULDU MU?

Tolgahan Sayışmanın, duygularının karşılıklı olmadığını söyleyerek rol arkadaşı tescilli güzel Amine Gülşeyi reddettiği konuşulurken, yakışıklı ve beyefendi oyuncunun durumu sevgilisi Almeda Abaziden saklamadığı ve anlatması üzerine Abazi-Sayışman çiftinin aralarında soğuk rüzgarlar estiği iddia ediliyor.

Kaynak: Sabah

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır